IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČİĆ: Biću uz Ljajića, on nije narko diler

Predsjednik Aleksandar Vučić kaže da će stati na stranu ministra Rasima Ljajića na čiji su račun teške optužbe iznijeli poslanici Vojislav Šešelj i Muamer Zukorlić.

“Rasim Ljajić nije narko-diler i biće u vladi i nastaviće da radi, a ja sam tu da zaštitim sve i da se borim za sve koji rade dobro i marljivo”, naglasio je Vučić i dodao:

“I mene ne boli što mene ne brane, jer je u ljudskoj prirodi da se povuku iz sukoba”.

Vučić je kazao da će stati uz Ljajića i uraditi sve što mnogi njegovi koalicioni partneri nisu uradili kada su napadali njega i njegovu porodicu.

On je kazao da su njega od napada branili Ljajić, Aleksandar Vulin i ponekad Ivica Dačić, dok su drugi uglavnom ćutali i sakrivali se.

Da, hoću sve ono što oni nikada nisu uradili kada sam ja u pitanju. Rasim jeste, jeste Vulin i ponekad Dačić. Svi drugi su uglavnom ćutali i sakrivali se. I kada su govorili da je moj brat vođa narko dilera, polja marihuane… Razne ludosti sam slušao. Niste tad pitali Rasima Ljajića hoće li da me zaštiti. Ili bilo koga drugog”, kazao je Vučić.

Vučić je kazao da je u svojoj Srpskoj naprednoj stranci video ljude “koji su mnogo osjetljivi na sitnice”, a “na krupne stvari kada nije njihova koža u pitanju, uglavnom ne reaguju”.

Čitaj još:   TRAGEDIJA: Šest mrtvih i povređenih, gorjelo sedam stanova u metropoli... (foto)

“Ali ja sam tu da zaštitim sve. Moj posao je da zaštitim sve, da se borim za sve koji rade dobro, vrijedno i mraljivo. Mene ne boli to što me neki ne brane, zato što je to ljudska priroda. Ljudi gledaju da se izvuku iz svakojakih sukoba. Zato je veoma je mali broj političara koji dobijaju glasove naroda, jer mali je broj njih koji se bore i ne bježe”, kazao je Vučić.

izvor: agencije

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more

Komentariši