IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DUEL U CG: DOĐEM I IŠČUPAM TI MIKROFON, ZAJEDNO SA TOBOM… ( VIDEO )

Novi incident u crnogorskom parlamentu ovoga puta se dogodio između potpredsJednika Skupštine Branimira Gvozdenovića i funkcionera Demokratskog fronta Janka Vučinića…

PODGORICA, CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 02.11.2018… 19: 39…NOVI DUEL U CG: DOĐEM I IŠČUPAM TI MIKROFON, ZAJEDNO SA TOBOM… ( VIDEO )

Sve je počelo kada je Gvozdenović prekinuo Vučinićevo izlaganje, kazavši da mu je isteklo vrijeme. Ovo je toliko iznerviralo Vučinića da je izrevoltiran Gvozdenoviću rekao: “Nemoj da ti dođem tu, da ti iščupam taj mikrofon zajedno s tobom”.

Gvozdenović mu nije ostao dužan…

“Upozoravam vas. Nemojte da ja vama to napravim jer sam izazvan, ali ja mogu. Mogu, niste korektni”, poručio je Gvozdenović.

Današnji incident dolazi poslije jučerašnjeg žestoke svađe Andrije Popovića i Milana Kneževića, gdje je umalo došlo i do fizičkog obračuna.

PREDHODNOG DANA, Sjednica Skupštine Crne Gore prekinuta je poslije svađe predsjednika Liberalne partije Andrije Popovića i jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića.

Tokom izlaganja Popovića o pretpristupnom Poglavlju 27, koje se odnosi na životnu sredinu i klimatske promjene, Knežević je dobacivao, a zatim napustio svoje mjesto.

Popović je tražio pauzu, a Knežević mu je na to odgovorio:”Ajde pričaj, ka’ da te ko sluša!”…

iBalkan.net/CDM

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši