IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO Preminuo novinar Alen Mujkanović…

Njegove kolege šokirane su viješću o preranom odlasku kolege Alena koga su izuzetno cijenile, prvenstveno kao dragog prijatelja, ali i zbog njegovog velikog zalaganja na radnom mjestu i profesionalnog pristupa svakom zadatku…

SARAJEVO: BiH, Vijesti… petak, 02.11.2018… 06: 19… SARAJEVO Preminuo novinar Alen Mujkanović…

Novinar Federalne novinske agencije FENA Alen Mujkanović preminuo je jutros u Sarajevu u 34. godini…

Svaki novinarski zadatak izvršavao je sa izuzetnom predanošću zbog čega je bio veoma cijenjen. Osim po izuzetnim profesionalnim rezultatima, kolege će ga najviše pamtiti po vedrom duhu, humoru, iskrenošću i velikom prijateljstvu.

“Ovo je veliki gubitak za novinsku agenciju FENA i Bosnu i Hercegovinu. On je bio dobar i sposoban novinar i njegovo mjesto neće biti lako ispuniti”, rekao je Elmir Huremović, direktor FENA.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: Ćutanje MILOJKA Spajića i FILIPA Ivanovića, gore od stava MAJE Vukićević i njene partije... (foto)

Mujkanović je rođen 9. novembra 1984. godine u Tuzli, a diplomirao je na Odsjeku za žurnalistiku Fakulteta političkih nauka u Sarajevu. U Federalnoj novinskoj agenciji bio je zaposlen od 2012. godine i bio je angažiran na mjestu novinara za deskom, te novinara u rubrikama sport i svijet. Prije dolaska u Agenciju FENA sarađivao je s magazinima “Dani”, “Slobodna Bosna” i “Global”, te portalom Žurnal…

http://iBalkan.net

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

SARAJEVO BOJKOT: HDZ i Klub Hrvata poteže pitanje VITALNOG NACIONALNOG INTERESA…

Izjašnjavanje o navedenom zakonu bi trebalo biti po hitnoj proceduri, Read more

Komentariši