IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKO, IMA VELIKE BOLOVE: Pojavio se NOVI PROBLEM, može da mu bude KOBAN…

Zdravstveno stanje Darka Lazića i dalje je nepromenjeno. FOLKER, uprkos jakim sedativima, trpi velike bolove zbog povreda kostiju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti… subota, 03.11.2018… 22: 39…DARKO, IMA VELIKE BOLOVE: Pojavio se NOVI PROBLEM, može da mu bude KOBAN…

Ljekari su odlučili i da ga stave na dijalizu. Tokom vikenda, Darko je pod budnim okom dežurne ljekarske ekipe KBC “Zemun”, a sve posjete svedene su na minimum.

– Na ovaj način željeli smo da pospješimo izbacivanje otrova i vode iz organizma – kažu lekari u KBC “Zemun”. – Pratimo njegovo stanje i neće biti nikakvih operativnih zahvata dok mu se telo malo ne oporavi, osim ukoliko ne bude životno ugrožen.

SAME Posjete bolesniku svedene su na minimum, zbog virusa koji vladaju. I najmanja prehlada, kako se procjenjuje, mogla bi da ugrozi njegovo sadašnje zdravstveno stanje.

Konzilijum ortopeda iz “Banjice” pregledao je Darka u petak i ljekari su i dalje u dilemi da li da mu ugrade vještački kuk ili da pokušaju da saniraju postojeće iščašenje bez ugradnje proteze. Tek poslije te operacije Darku slijedi nova, kako bi mu ortopedi sanirali prelom butne kosti.

Čitaj još:   Pakistanska vojska srušila dva indijska aviona...

Podsjetimo, Darko Lazić je imao udes 23. oktobra na putu Subotište- Brestač…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši