IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIPE Mesić: “Kolinda krenula putem estrade”…

Bivši predsjednik Hrvatske, Stjepan Mesić, u intervjuu za Dnevnik.hr izjavio je da mu nije nepoznato da neki političari koriste usluge elitne prostitucije…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, Vijesti… subota, 03.11.2018… 06: 59…STIPE Mesić: “Kolinda krenula putem estrade”…

– Čuo sam, ne samo kod nas nego i u inostranstvu, da se događaju takvi slučajevi, da se otkrivaju i penalizuju – rekao je Mesić.

Bivši predsjednik Hrvatske osvrnuo se i na trenutnu situaciju, govoreći o aferama SMS, Agrokor, kao i o trenutnoj Vladi, a za predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović je imao zanimljiv komentar.

Vladi Hrvatske je dao ocjenu dovoljan – dva, i dodao je da ni prethodna, a ni trenutna Vlada nisu uradile ništa po pitanju aktiviranja proizvodnje već da se stavila sasvim pogrešna orijentacija na trgovinu i turizam.

Čitaj još:   STIPE Mesić: BiH može napred ali bez uticaja Zagreba i Beograda... (foto i video)

Za hrvatsku predsjednicu izjavio je da ljudi vole estradu, i da je predsjednica krenula tim putem, ali da to ne bi trebalo da bude njen posao. ..

– Pamtiće se dosta njeno navijanje za hrvatsku reprezentaciju jer je bilo neuobičajeno. Svi mi u svijetu pričaju da su zapazili našu predsjednicu sa svim onim grljenjima i ljubljenjima. To je dosta interesantno, ali to nije posao predsjednice – dodao je Mesić…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši