IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRVA ISPOVJEST BRATA DARKA LAZIĆA POSLİJE JEZIVE SAOBRAĆAJKE I OPERACIJE: SVI detalji

Darko Lazić je 23. oktobra doživeo saobraćajnu nesreću, poslije čega je operisan, a stanje mu je stabilno. Povodom toga se oglasio njegov brat Dragan Lazić.

“On je od detinjstva bio kao “čigra”, volio je skupocjene automobile. Svi smo ga opominjali, ali ‘ajde”, rekla je Darkova baka, a onda se priključio brat, dok je ostatak porodice bio u posjeti u bolnici u tom trenutku.

“Dok se skroz ne oporavi ne mogu ništa da kažem. Stanje je dobro, ide na bolje. Moji roditelji se opterećuju onim što se piše, to je katastrofa. Oni ljudi ne znaju u šta da vjeruju”, rekao je Dragan i dodao:

“On je jednom pobjedio i pobjediće ovog puta. Tamo ne može da se uđe… Mi smo pričali sa njim, svjestan je. Zna šta mu se desilo, rekli su mu doktori, svjestan je svega. Prvo me pitao gdje se sve desilo, hteo je da vidi slike automobila, ali ja nisam hteo da mu pokažem da se ne stresira. Nije plakao, djevojka kod njega ide, ne može da uđe unutra, ali ga vidi sa vrata. Mene su unutra pustili na kratko i majku puštaju. Oporavlja se iako ga sve boli. Prvih par dana nisam bio ok, ali sada jesam.”

Čitaj još:   TREBA ZNATI: Ovih 10 namirnica se lijepe za stomak čim ih progutamo! (foto i video)

Darkova bivša žena Ana Sević je u kontaktu sa majkom, sa mnom ne. Lorena je mala, nema potrebe da se to njoj govori. Ona dođe, bude tu, nedelju, dvije”, rekao je on u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Podsjetimo, Darko Lazić prvi put je operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Ljekari su odlučili da Darku sledeće nedelje bude operisan kuk, a tačan datum operacije je 7. novembar.

izvor: kurir i http://www.ibalkan.net

Komentariši