IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RADIKALI PONOVO NAPALI LJAJIĆA

Poslanici Srpske radikalne stranke ponovo su danas zatražili odgovor u Skupštini Srbije na pitanje da li se potpredsjednik Vlade Srbije i lider SDPS-a Rasim Ljajić nalazi na čelu narko-kartela u Novom Pazaru, a ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović  odgovarajući na optužbe radikala rekao je da protiv Ljajića nikada nije vođena ni istraga, niti je ikad suđen za to, i da je to činjenica.

Poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta rekla je Stefanoviću da duguje informacije vezao za akciju iz 2011. godine kada je u Novom Pazaru zaplijenjeno 125 kilograma heroina.

Ona je rekla da je jedna od osumnjičenih bježeći od policije “izašao iz auta sa oružjem i rekao policiji da zovu Rasima Ljajića”.

Stefanović je kazao da što su lica uhapšena u toj akciji zbog trgovine narkotika osuđena na zatvorske kazne i da se protiv njih vodio javni sudski postupak u trenutku kada SNS nije bio na vlasti, i da na suđenju nijedan svjedok nije spomenuo Ljajićevo ime, niti bilo ko drugi u bilo kom obliku.

Čitaj još:   VUČİĆ: Biću uz Ljajića, on nije narko diler

“Dakle ni policija, niti njihova odbrana, niti tužilaštvo, niti bilo ko u cjelom tužilačkom ili sudskom postupku”, istakao je Stefanović.

On je naglasio i da ne postoji bilo kakav osnov da MUP smatra da je Ljajić učinio bilo šta loše i negativno, za šta bi bio krivično gonjen.

izvor: agencija

Komentariši