IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO, VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U RS- u: Uhapšeni automafijaši, pronađena ukradena vozila…

U velikoj policijskoj akciji kod Rogatice danas u poslijepodnevnim satima uhapšeno je nekoliko osoba te je pronađeno nekoliko ukradenih automobila iz ranijeg perioda…

SARAJEVO, ROGATICA:BiH, Crna Hronika, Vijesti… utorak, 05.11.2018… 21: 59…BRAVO, VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U RS- u: Uhapšeni automafijaši, pronađena ukradena vozila…

Pretragom terena koje su tokom dana izvršili pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu, na više lokacija pronađeno je nekoliko ukradenih vozila i dijelova ukradenih vozila, a prilikom pretrage na Sokocu, uočeno je i crno vozilo Range Rover s ukradenim tablicama. Isto vozilo s istim ukradenim tablicama primijećeno je u Sarajevu na dan ubistva dva pripadnika MUP-a KS koncem prošle sedmice.

U policijskoj akciji, u kojoj učestvuje nekoliko agencija, među kojima i FUP, uhapšene su četiri osobe, a pronađeno je i nekoliko vozila koja su ukradena u prethodnom periodu.

Nezvanično, pored automobila koja su ukradena ranije, navodno je pronađen i Range Rover, koji se spominje u slučaju ubistva sarajevskih policajaca, jer je prema izjavama pojedinih svjedoka upravo to vozilo korišteno.

Čitaj još:   TUGA DA SE PAMTI U SARAJEVU: Zna se NA SE VRIJEME DŽENAZE i ukopa BH. SPORTISTE AMONA Rakića... (foto)

Kako saznajemo akciju predvodi SIPA, a do hapšenja u Rogatici je došlo nakon dužeg praćenja određenih osoba. FUP u akciji učestvuje sa helikopterom i još nekim jedinicama, poput forenzike.

Još uvijek nema zvaničnih informacija o samoj akciji, koja još uvijek traje te su sve informacije do sada dostupne nezvanične. Također, nije potvrđeno da li se ova akcija može dovesti u vezu sa ubistvom sarajevskih policajaca.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši