IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOMŠIĆ U ZAGREBU SA MESIĆEM…

Komšićev odlazak u Zagreb izazvao je veliku pažnju s obzirom da je generalni sekretar Demokratske fronte Zlatko Miletić danas rekao da se Komšić nalazi u službenoj posjeti glavnom gradu Hrvatske…

ZAGREB: BiH, Hrvatska, Putovanja, Vijesti… utorak, 06.11.2018… 20: 19…KOMŠIĆ U ZAGREBU SA MESIĆEM…

Novoizabrani član Predsjedništva BiH Željko Komšić koji će 20. novembra preuzeti mandat, nalazi se u Zagrebu, a danas se sreo sa bivšim hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem.

“Tačno je da su se danas u Zagrebu sreli Stjepan Mesić i Željko Komšić. To je bio neformalan susret koji je kratko trajao. Dugo se nisu sreli, pa su se odlučili vidjeti i porazgovarati”, potvrdila je Mirjana Pavoković, Mesićeva dugogodišnja najbliža saradnica.

Komšićev odlazak u Zagreb izazvao je veliku pažnju s obzirom da je generalni sekretar Demokratske fronte Zlatko Miletić danas rekao da se Komšić nalazi u službenoj posjeti glavnom gradu Hrvatske.

Čitaj još:   ZAGREB: STIPE MESIĆ, PODRŽAVA IZBOR KOMŠIĆA...

“Gospodin Komšić je u službenoj posjetu Zagrebu. Ne mogu vam otkriti pojedinosti”, rekao je Miletić.

Dodao je kako će uskoro u javnosti biti jasnije šta Komšić radi u Zagrebu.

“Neke ćete stvari vidjeti u medijima, neke nećete. Nakon inauguracije sve će vam biti jasno. Ništa nije tajno, ali vam sada ne mogu otkriti pojedinosti”, rekao je Miletić.

Po njegovim riječima, Komšić je misiji popravljanja odnosa dviju država.

“Idemo ka tome da normaliziramo odnose Republike Hrvatske s Bosnom i Hercegovinom”, kazao je generalni sekretar Demokratske fronte…

http://iBaalkan.net

ZAGREB Kolinda Grabar- Kitarović u trodnevnoj službenu posjetu Albaniji…

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započela je trodnevnu službenu posjetu Read more

Komentariši