IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVA NOĆ: Žrtve u pucnjavi u baru, napadač ubijen…

Američki mediji javljaju kako je došlo do pucnjave u klubu Thousand Oaks u Kaliforniji. Nekoliko je ranjenih osoba, a među njima je i jedan policajac.

Najmanje 11 osoba, među kojima i zamjenik šerifa, ranjeno je u pucnjavi u jednom baru u Kaliforniji, saopštili su danas zvaničnici. Policija: Napadač mrtav.

Zvaničnici policije za sada nisu mogli da potvrde da li je neko od ranjenih preminuo, a navode da je počinilac, za koga se isprva smatralo da je u bekstvu, nađen mrtav u tom baru.

U kantri baru “Borderlajn” se, u trenutku pucnjave, nalazilo na stotine ljudi, a pucnjava je trajala i kada je došla policija. Na sajtu tog bara, za srijedu uveče je najavljeno studentsko veče i časovi kantri plesa.

Za sada nepoznati muškarac je sinoć u baru u mjestu Tauzend Ouks, na oko 60 kilometara zapadno od Los Andjelesa i oko 130.000 stanovnika, prvo ispalio nekoliko hitaca, potom je bacio dimne bombe i onda nastavio da puca, prenosi AP.

Čitaj još:   UŽAS : Tijelo muškarca pronadjeno u lokvi krvi

Pozivajući se na policiju, “Los Anđeles tajms” navodi da je ispaljeno najmanje 30 metaka.

Svjedoci navode da su u baru većinom bili studenti, da je situacija bila haotična i da su ljudi počeli da iskaču kroz prozore. Vlasti su pozvale gradjane da izbjegavaju tu oblast.

izvor: agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši