IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Saudijci, Ameri, Njemci, Francuzi i Britanci, slušali audio- snimke, sve znaju…

Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su zvaničnici iz Saudijske Arabije, SAD, Njemačke, Francuske i Velike Britanije preslušali audio- snimke u vezi sa ubistvom novinara Džamala Kašogija koje im je Turska dala…

ANKARA: Svijet, Crna Hronika, Vijesti… subota, 06.11.2018… 18: 59… Saudijci, Ameri, Njemci, Francuzi i Britanci, slušali audio- snimke, sve znaju…

– Dali smo snimke. Dali smo ih Saudijskoj Arabiji, Amerikancima, Njemcima, Francuzima i Britancima, svima njima. Oni su preslušali sve razgovore. Sve znaju- rekao je Erdogan.

Predsjednik Republike Turske On je takođe pozvao Rijad da identifikuje ubicu u 15-članom timu koji je stigao u Tursku nekoliko dana prije Kašogijevog ubistva, prenose turski mediji, a na iste se pozivao i Rojters.

Čitaj još:   Zna se trenutno zdravstveno stanje Amfilohija: Evo kada će biti... (foto)

– Saudijske vlasti mogu to da otkriju tako što će natjerati tu petnaestericu da progovore- rekao je harizmatični turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan .

Saudijski novinar i dopisnik “Vašington posta” Džamal Kašogi ubijen je u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu u tuči sa ljudima koje je tamo sreo, saopštio je ranije Rijad, i na osnovu preliminarnih rezultata istrage.

Kašogi je nestao 2. oktobra, a poslednji put je viđen kako ulazi u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu…

http://iBalkan.net

ERDOGAN “Nećemo se povući ni ako nam SAD uvedu sankcije”…

DANAS JE Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas Read more

ANKARA: Erdogan pridružuje Tursku BRIKS-u…

- Ako nas primite, ova platforma bi promijenila naziv u Read more

Komentariši