IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CIRKUS KOD HRVATA: Gosti se potukli, mahao polnom “alatkom”, a došla je i ONA…

Glavni kolovođa bio je pijani 22- godišnjak sa 1,83 promila alkohola u krvi, koji je svojim katastrofalnim ponašanjem povukao u nepriliku sve kasnije uhapšene učesnike remećenja javnog reda. Najpre je razbijao tegle na terasi i vređao 50- godišnju vlasnicu lokala. Uz to je izvukao polni organ i mahao njime…

ZAGREB, KOPRIVNICA: Hrvatska, Crma Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… utorak, 13..11.2018… 13: 20…CIRKUS KOD HRVATA: Gosti se potukli, mahao polnom “alatkom”, a došla je i ONA…

Pravi haos izazvala su nedavno trojica gostiju i jedna djevojka na isteku radnog vremena kafića u Kunovcu nedaleko od Koprivnice, u Hrvatskoj.

Kada je “alatku” sklonio, sukobio se s 36- godišnjakom koji je, baš kao i on, u sebe natočio 1,83 promila. U tom je sukobu na strani 22- godišnjaka učestvovao i 40- godišnjak, koji je takođe bio pijan (0,94 promila). 

Uporedo sa tučom, verbalni okršaj nastavila je 21- godišnjakinja, koja je takođe bila prilično pijana (1,82 promila). Najpre je vređala 50- godišnjakinju i 31- godišnju gošću kafića koja je bila s njom, a zatim ih je obadvije čupala za kosu.

Čitaj još:   DANILO Kalezić: ANDRIJA Mandić u Briselu sebe želi da predstavi kao reformisano ‘de facto’ LICE koje kontroliše Vladu Crne Gore... (foto) 

Ubrzo su na mijesto pravog kafnskog cirkusa stigli policajci jer teško bi se situacija smirila da ih neko nije pozvao. Ratoborni i pijani četverac priveden je u stanicu na trežnjenje. U stanici je 22- godišnjak vređao i omalovažavao policajce koji su mu zauzvrat i za taj prekršaj podebljali prekršajnu prijavu.

Kako je cirkus koji su napravili bio priličan, odlučeno je kako će nakon trežnjenja po hitnom postupku u jutarnjim satima biti odvedeni sudiji za prekršaje.

Prvooptuženi 22- godišnjak kažnjen je sa 30 dana uslovnog zatvora, a njegova ratoborna prijateljica (21) sa deset mjeseci takođe uslovnog zatvora…

iBalkan.net/ Podrvaski.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši