IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROKLETA RASKRSNICA, UKLETO MJESTO U CENTRU BG: Ubistva, masakri, kobne nesreće…

 Tri događaja iz Crne Hronike, zbila su se u Ulici koja je tačno prekoputa čuvene crkve…

BEOGRAD: Srbia, Crma Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… utorak, 13.11.2018… 06: 39… PROKLETA RASKRSNICA, UKLETO MJESTO U CENTRU BG: Ubistva, masakri, kobne nesreće…

U Resavskoj ulici dogodila se stravična nesreća. Naime, na uglu Resavske i Krunske tramvaj 7 je iskočio iz šina i udario u drvo, pa potom u fasadu obližnje zgrade. Na licu mjesta stradao je pješak, a ima i povređenih…
Ovo nije jedina nesreća koja se dogodila u poslednjih godinu dana na ovom mestu. Od 6. novembra 2017. godine u Resavskoj ulici dogodile su se tri velike tragedije.
 
Nikola Ostojić, vlasnik pekare u Resavskoj, pronađen je mrtav četiri dana nakon što je nestao, upravo tog 06. novembra prošle godine, a za njegovo ubistvo osumnjičen je Filip Gavranović (31), vlasnik staklorezačke radnje u istoj ulici.
Početkom februara ove godine, takođe u Resavskoj ulici, Branimir Ljumović (79) ubijen je u svom stanu u Beogradu, upravo u Resavskoj ulici, a za taj stravičan zločin osumnjičen je njegov sin Radoš Ljumović (37). Branimirov sin ubio oca sa 15 uboda nožem.
Treći slučaj – nesreća u kojoj je stradao jedan pješak dogodio se danas, kad je nakon sudara tramvaj izleteo iz šina i usmrtio jednu osobu.
 
Sva tri događaja zbila su se u Ulici koja je tačno prekoputa crkve Svetog Marka, na samom početku Resavske ulice. 
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši