IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST OKK NOVI PAZAR

OKK Novi Pazar je osveženje za KLS u svakom pogledu i to mogu da potvrde svi koji iole prate košarkašku scenu Srbije.

Poseta na našim mečevima je veća nego na svim mečevima ostalih ekipa zajedno. Košarka je postala sport broj 1 u Novom Pazaru za kratko vreme i na naše utakmice dolaze i iz okolnih gradova kako bi uživali u spektaklu koji priređujemo. Osim dobre košarke, organizovane su i humanitarne akcije, nagradne igre i druge aktivnosti koje popularišu našu košarku.

Sve ovo očigledno je zasmetalo pojedincima iz određenih klubova i Saveza pa pokušavaju da na perfidan način stanu na put OKK Novi Pazar.

OKK Novi Pazar je danas kažnjen sa ukupno 126.000 dinara zbog neprimerenog ponašanja publike. Ova kazna usledila nakon zapisnika delegata na ovom susretu koji svesno nije u zapisnik uneo i to da je trener gostujuće ekipa gađao trenerskom tablom u pravcu publike a njegov pomoćnik psovao publiku iza klupe, zbog čega je publika i reagovala te je taj deo ispražnjen. Ovakva odluka usledila nakon neuspelog tendencionalnog suđenja na meču sa KK Zlatibora, kao i na prethodnim utakmica kada su iz igre isključivani naši ključni igrači.

Čitaj još:   Crna Goro, raduj se: LAVICE OVJERILE VIZU IDU U TOKIO ... (foto)

Mi vrata dvorane Pendik nećemo zatvarati kako bi ispunili očigledni interes Saveza da i na našim mečevima bude isti ili manji broj publike kao u drugim dvoranama ili vam smetamo u vrhu tabele jer vam kvarimo planove.

Ono što je nas najviše čudi jesu puna usta hvale istih ti ljudi kada dođu kod nas u Novi Pazar a kada zasednu u beogradske fotelje naoštre pero protiv Novog Pazara.

OKK Novi Pazar je dao zadatak svim klubovima kako se organizuju mečevi KLS i ukoliko Savez ne promeni odnos prema našem klub i navijačima bićemo primorani da preduzmemo radikalne mere.

OKK NOVI PAZAR

Foto: Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

 

Komentariši