IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HUK SA TRIBINA KRILA DO POBJEDE

Subota je veliki dan za novopazarski rukomet. Dan velikog derbija, jedne od najvećih utakmica koju je ikada igrala jedna generacija novopazarskih rukometaša. U derbiju VIII kola u dvorani Pendik u subotu od 16,30 h trećeplasirana ekipa na tabeli Super lige Srbije Novi Pazar dočekuje lidera na tabeli, do sada u sedam prvenstvenih kola neporaženu ekipu pančevačkog Dinama. Sudar superligaških divova…tako neki nazivaju ovu utakmicu.

Ko bi i pomisliti mogao da će Novi Pazar, debitant u Super ligi, domognuti se treće pozicije u Super ligi i da će biti respektabilan tim od kojega strahuju svi od Metaloplastike dvostrukog evropskog šampiona do Partizana i Crvene Zvezde.  Ipak najbolja medju njima, ekipa Dinama, dolazi na vrući parket dvorane Pendik.

Uprava rukometnog kluba čini sve napore da što veći broj gledalaca privuče na ovu u svakom slučaju istoprijsku utakmicu za rukometni Novi Pazar. Svoje prisustvo i podršku plavim rukometašima najavili su sportisti i sportistkinje grada u različitim sportskim disciplinama, veterani FK Novi Pazar, fudbaleri Novog Pazara, Fk Novi Pazar 1928,FK Pazar Juniors, odbojkašivce Novog Pazara, karatisti karate kluba „Perfekt“ i „Feniks“ ali i mnogi drugi koji su subotu u 16,30 h rezervisali za rukometni spektakl u dvorani Pendik i derbi meč Novog Pazara i Dinama.

Čitaj još:   Dr. infektolog LEJLA ĆERANIĆ: Majka 4 djece, jedina liječi ZARAŽENE u NOVOM PAZARU... (foto)

 

Svakoga dana do utakmice na trgu kod sebilja u centru grada od 11 do 13 časova biće predstavljeni neki od rukometaša koj će dijeliti i flajere pozivnice za subotnji meč i čućemo iz prve ruke njihova očekivanja u derbiju. Cijela ova akcija je se poklopila sa početkom školske lige u rukometu a zajedno sve ima za cilj promociju rukometne igre i poziv sugradjanima da dodju u subotu u dvoranu Pendik i bodre plave na njihovom putu i do šeste uzastopne prvenstve pobjede.

Mini reprezentaciju Rukometnog kluba za promociju prvog dana sačinjavali su Samir Župljanin sportski direktor i rukometaši – pivotmen Stefan Šaponjić, golman Janko Gemaljević i bek Aleksa Milošević. Oni su jednoglasno poručili da su spremni za derbi i da će dati 300% sebe i da će poslednji atom snage ostaviti na parketu Pendika i pozvali navijače da dodju i budu osmi igrač našeg tima.

– Želimo da bruji sa tribina i voleli bismo da nas podrška publike nosi do pobede u ovom derbiju- poručuju plavi rukometaši.

Autor: Fehim Karišik – Foto: Senad Senko Župljanin

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Vozio pod dejstvom narkotika i bez dozvole...

http://www.ibalkan.net/

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši