IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOŠARKAŠ, SKOČIO SA ZGRADE,OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO…

Prema prvim informacijama, Andrej se oko četiri ujutru ubio skokom sa zgrade, u koju je došao poslovno. Kako se sumnja, navodno se na taj potez odlučio zbog kockarskih dugova…

JAGODINA:Regija, Sport, Košarka, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 14.11.2018… 06: 59…KOŠARKAŠ, SKOČIO SA ZGRADE,OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO…

Mladić Andrej S. (26), čije je tijelo pronađeno u 4 ujutru između ponedeljka i utorka u Čočetovoj ulici u Jagodini, najverovatnije je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama, Andrej se oko četiri ujutru ubio skokom sa zgrade u Jagodinu, u koju je došao poslovno. Kako se sumnja, navodno se na taj potez odlučio zbog kockarskih dugova.

Njegovo tjelo pronađeno je na ulici, a policija je posumnjala da ga je neko udario kolima. Međutim, utvrđene su povrede glave i skočnog zgloba, tako da je najverovatnije riječ o samoubistvu, a u njegovom stanu pronađeno je oproštajno pismo.

Čitaj još:   SARAJEVO: Numan Kurtulmus, zatresao svijet „Idlib čekala sudbina Srebrenice i pokušaj podjele zemalja Bliskog istoka…“ (foto)

Neposredno pred smrt na svom Fejsbuk profilu ostavio je jeziv status.

“Bog ne uzima ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči. Zatvorite ih sve!”, napisao je mladić, a na kraju je stavio sliku kockice.

Kako se saznaje, Andrej se bavio košarkom i odbojkom dok je živeo Kraljevu, a povremeno je radio i sa ocem Brankom koji je odbojkaški trener i drži školu odbojke.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je iz Kraljeva u Jagodinu došao poslovno i smijestio se u iznajmljeni apartman u zgradi u Čočetovoj ulici.

(iBalkan.net/Kurir.rs)

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši