IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS I ŠOK: MLADIĆ SE UŽIVO, JAVIO U TV PROGRAM, LJUBI VAS DEDA RATKO!!!

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, gostovao je jutros na Hepi televiziji, kada je odlučio da pozove svog oca i uključi ga direktno u TV program…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 16.11.2018… 16: 49… HAOS I ŠOK: MLADIĆ SE UŽIVO JAVIO U TV PROGRAM, LJUBI VAS DEDA RATKO!!!

Okrivljeni ratni zločinac iz Haga je najpre pozdravio sve u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

– Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe- rekao je zločinac, aludirajući na voditelja i urednika ove televizije.

RATKO je svog saborca iz haških dana, Vojislava Šešelja, pozvao da dođe da igraju šah. Kazao je da mu nedostaje da ga pobjeđuje.

– Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova “Kosovka devojka” i loše je prošao- poručio je Šešelju…

Ratko Mladić imao je poruku za Šešelja i njegovog sina.

Čitaj još:   PRVA ŽRTVA LEDENOG TALASA U REGIONU: Muškarac (50) pronađen mrtav u snijegu...

– Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene- rekao je Ratko. Kratko obraćanje iskoristio je i da uputi posebnu poruku i Pavelu Dorohinu, članu ruske Dume i to na ruskom.

Pogledajte snimak:

Embedded video

– Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili – poručio je za kraj ratni zločinac Ratko Mladić.

Da podsjetimo, stanovnik HAGA, Ratko Mladić osuđen je na doživotnu kaznu zatvora u Haškom tribunalu prošle godine, i proglašen je krivim za 10 od 11 tačaka optužnice međunarodnog krivičnog suda…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši