IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE PRAVA ZIMA NA BALKAN: OD DANAS SUSNJEŽICA I SNIJEG…

Na planinama u centralnim i istočnim područjima povremeno je moguć slab snijeg. U Hercegovini pretežno sunčano. Više oblačnosti u sjevernim područjima Hercegovine. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 8°C, a najviša dnevna između 5 i 16°C…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 16.11.2018… 06: 49… STIŽE PRAVA ZIMA NA BALKAN: OD DANAS SUSNJEŽICA I SNIJEG…

Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme, lokalno može pasti malo kiše…

Temperature zraka (°C): Bjelašnica -4; Ivan Sedlo 6; Jajce 7; Bugojno i Sarajevo 9; Bihać, Gradačac, Tuzla i Zenica 11; Banja Luka, Bijeljina, Brčko, Doboj, Livno, Prijedor i Sanski Most 12; Mostar 15; Stolac i Trebinje 16; Neum i Široki Brijeg 17°C.

petak 16.11.2018.
Biometeorološke prilike su relativno povoljne. Opšta slika će biti lošija u Bosni, obzirom da će povećana naoblaka i niske temperature, kod osjetljivih osoba uzrokovati jačanje tegoba. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji, ne izlagati se pretjeranim naporima i reducirati boravak na otvorenom. Na jugu toplije, uz više sunca, mada će i ovdje mjestimično jača bura, povremeno remetiti osjet ugode. 

Čitaj još:   PROGNOZA, ZA DANAS NE OBEĆAVA: Neće se moći disati, popodne katastrofa... (foto)

U subotu u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno sunčano. Više oblačnosti jedino u sjevernim područjima Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između -3 i 2°C, a najviša dnevna do 13°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 4°C, a najviša dnevna između 1 i 11°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Krajem dana se očekuju padavine s juga koje će tokom noći na utorak zahvatiti cijelu zemlju. U nizinama se prognozira kiša, a u višim područjima Bosne snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 5°C, a dnevna od 2 do 10°C.

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

ETO LJETO SE VRATILO, ALI NE ZABORAVITE KIŠOBRANE…

Tokom dana, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima sa slabim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši