IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SIN RATNOG ZLOČINCA, SE OSILIO: “Nokautirću HABIBA…”

HABIB Nurmagomedov zasluženo uživa nakon velikog trijumfa nad Conorom McGregorom. HABIB je i dalje u centru svih svijetskih zbivanja i pažnje, u proteklom periodu boravio je u humanitarnom radu u Africi…

ISTANBUL: Regija, Sport,  Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…19.11.2018… 16: 19… SIN RATNOG ZLOČINCA, SE OSILIO: “Nokautirću HABIBA…”

Mnogi bi željeli borbu s jednim od najatraktivnijih boraca današnjice, pa i Veljko Ražnatović. Sin zločinca Željka Ražnatovića Arkana nedavno je vjerio svoju djevojku Bogdanu Rodić (23), ispoštovao je sve običaje, a nakon što je kleknuo na ruku svoje izabranice stavio je skupocijeni prsten.

Par je u vezi devet mjeseci i očito su to odlučili krunisati brakom, a mlada brineta važi za pravu ljepoticu. Veljko je obećao da će se dokazati svojoj djevojci i budućoj supruzi tako što će javno nokautirati nikog drugog do UFC prvaka HABIB- a.

Čitaj još:   IZDAJA, JE NAJJEFTINIJA CRNOGORSKA RIJEČ...

“Obrukat ću ga, on misli da je neki borac, ali ću dokazati da sam ja broj jedan. Za kratko vreme postigao sam veoma dobre rezultate i nadam se pobedi za koju godinu”, poručio je Veljko.

NARAVNO, Ipak, je neizvodljivo i  zaista je teško da Arkanov sin ikada dođe u priliku da se bori u kavezu s velikim šampionom…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši