IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠPANCI Minimalnim rezultatom, slavili pobjedu protiv BiH…

SAMI Gol odluke pao je u 78. minuti meča postigao je Brasi Mendez koji je nakon šuta Isca pratio igru i odbijenu loptu pospremio u mrežu selekcije BiH…

LAS PALMAS: Regija, Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti: ponedeljak…19.11.21: 07: 18…ŠPANCI Minimalnim rezultatom, slavili pobjedu protiv BiH…

Minimalnom pobjedom fudbaleri Španije savladali selekciju Bosne i Hercegovine u prijateljskom susretu…

Nakon uspješno okončanog takmičenja u Ligi nacija izabranici selektora Roberta Prosinečkog su večeras odigrali dobru utakmicu protiv Crvene furije u Las Palmasu.

Prvo poluvrijeme završeno je bez golova, iako su obje ekipe imale nekoliko dobrih prilika za vodstvo, a posebno domaći tim.

Gol odluke u 78. minuti meča postigao je Brasi Mendez koji je nakon šuta Isca pratio igru i odbijenu loptu pospremio u gol.

Čitaj još:   PROCURIO SPISAK KLIJENATA ELITNIH PROSTITUTKI...

Selekcija BiH u četvrtak je završila kao prvoplasirana u grupi Lige nacia s Austrijom i Sjevernom Irskom i izborila plasman u elitnu A diviziju Lige nacija, kao i nastup u baražu za Evropsko prvenstvo ukoliko to ne izbori kroz klasične kvalifikacije naredne godine.

Bio je to prvi poraz selekcije BiH nakon što u proteklih devet mečeva nije okusila gorčinu poraza.

Bh. nacionalni tim samo je još u eri selektora Safeta Sučića imao niz od devet mečeva bez poraza, a selektor Prosinečki nije uspio podići ljestvicu više.

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši