IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZDALI GA NAJBLIŽI, KALEZIĆA NAMAMIO BLIZAK PRIJATELJ: Mafijaška likvidacija…

Najmanje četiri osobe učestvovale su u likvidaciji Podgoričanina Veselina Kalezića (47), a inspektori pokušavaju da utvrde da li ga je neko od bliskih prijatelja namamio da dođe do lokala “Level” na Starom aerodromu, gdje su ga sačekali napadači, nezvanično saznaju mediji iz vrha policije…

PODGORICA:Crna Gora, Crna Hronika,  Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda…21.11.2018… 18: 19… IZDALI GA NAJBLIŽI, KALEZIĆA NAMAMIO BLIZAK PRIJATELJ: Mafijaška likvidacija…

U okviru istrage  ubistvu Podgoričanina Vesilna Kalezića (47) policija je saslušala više bezbjednosno interesantnih lica iz Podgorice, Bara, Budve i Cetinja. Kalezića je ubijen preksinoć u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Printapni mediji pišu da je akcenat u istrazi stavljen na pripadnike takozvanog “škaljarskog klana”, budući da je Kalezić, koji se u policijskoj evidinciji vodio kao bezbjednosno interesantno lice, bio blizak rivalskom “kavačkom klanu”. Svi saslušani zasada su dali iskaze u svojstvu građana, nakon čega su pušteni na slobodu.

Do sada je poznato da je Kalezić ubijen iz pištolja sa prigušivačem. Nakon što je u Kalezića sasuo deset metaka, ubica je pobjegao ka automobilu “reno megan”, koji je brzo poslije zločina pronađen u plamenu, kod Kombinata aluminijuma u selu Botun.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Kako je Vladimir Pavićević zadužen za ''SRPSKI SVET'' dobio crnogorsko državljanstvo?

Pobjeda i Dan pišu da su preliminarni rezultati istrage pokazali da je automobil, koji je korišćen u ovom ubistvu,ranije ukraden u jednoj zemlji regiona, a registarske tablice ukradene su prošle godine u Baru.

Ova likvidacija obavljena je na isti način kao i većina ostalih ubistava u ratu kotorskih kriminalnih klanova.

Vijesti pišu, pozivajući se na nezvanična saznanja iz vrha policije da su najmanje četiri osobe učestvovale u ubistvu Kalezića.

“Inspektori pokušavaju da utvrde da li ga je neko od bliskih prijatelja namamio da dođe do lokala “Level” na Starom aerodromu, gdje su ga sačekali napadači”, saopšteno je Vijestima iz vrha policije.

Kalezić je ubijen na svega nekoliko stotina metara od bašte lokala “Palata”, u kojem je u maju ove godine ubijen Miodrag Migi Kruščić.

iBalkan.net/Vijesti.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši