IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U NJEMAČKOJ ZBOG AUTOBUSA IZ SRBIJE: Policajci zaustavili autobus, a nakon rutinske kontrole USLİJEDIO JE ŠOK! (FOTO)

Autobus domaćeg prevoznika isključen je iz saobraćaja 21. novembra u nemačkom gradu Kelnu, zbog kako se navodi u policijskom saopštenju, kršenja nekoliko tehničkih propisa u putničkom saobraćaju.

Službenici carinske policije su zajedno sa pripadnicima policije kontrolisali saobraćaj na autobuskoj stanici koja se nalazi kod aerodroma u Kelnu.

Nemački službenici su otkrili da dva vozača autobusa domaćeg prevoznika nisu mogla da obezbede potrebne dokumente.

Kako se navodi u saopštenju policije, kao posebno opasnu, policija je istakla tehničku promenu u sistemu rezervoara u autobusu.

“Tu su dodatni dizelski rezervoari neprofesionalno integrisani u sistem goriva. Posebno eksplozivni bili su plastični kontejneri koji su fiksirani samo gumama, kablovskim vezicama i lepljivom trakom. Pored toga dodatno instalirane cevi za gorivo nisu bile čvrste”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   NA SAHRANU SE NE POZIVA, HOĆE Lİ DOĆI VUČIĆ NA AMFILOHIJEVU...

Kako se dalje navodi, navodno je postojala opasnost od požara pa su nemački službenici zamolili putnike da odmah napuste autobus i da nastave putovanje drugim prevoznim sredstvom.

U policijskom saopštenju se navodi da su pronađeni i nedostaci u sistemu kočenja.

“Policija je napisala izveštaj, a dvojicu vozača i preduzetnika očekuju određene kazne”, kaže se u saopštenju.

izvor: SANDZAKLIVE

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši