IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA: “Dodiku prijećeno smrću zbog zastave RS- a u Predsjedništvu BiH”

Kako je saopšteno, preduzimaju se mjere i radnje iz njihove nadležnosti, s ciljem otkrivanja počinilaca i utvrđivanja elemenata ovog krivičnog djela…

BANJA LUKA: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, utorak…27.11.2018… 15: 57… BANJA LUKA: “Dodiku prijećeno smrću zbog zastave RS- a u Predsjedništvu BiH”

“U Dodikov kabinet je sa njemačkog broja upućen telefonski poziv…”

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i članovi njegovog kabineta dobili su prijetnje smrću, saopšteno je danas iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva.

“Juče, 26.11.2018. godine, upućena je telefonska prijetnja srmću predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i članovima kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH”, navedeno je u saopćenju.

“Prijetnje su upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u Kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva. Poziv je upućen juče, neposredno pred istek radnog vremena u kome je nepoznata osoba najstrašnije vrijeđala Dodika i sve zaposlene u njegovom kabinetu”…

Čitaj još:   MILE Dodik čezne i nada se : HOĆE LI Putin mu doći u Banju Luku, ali ko zna...

O navedenoj pretnji su obaviještene nadležne službe.

Kako je saopšteno, preduzimaju se mjere i radnje iz njihove nadležnosti, s ciljem otkrivanja počinilaca i utvrđivanja elemenata ovog krivičnog djela.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši