IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS U BIH, STIŽE SNIJEG I PRVI OZBILJNI MINUSI…

U BiH će danas vrijeme biti pretežno oblačno i hladnije, mjestimično s kišom, najavio je Federalni Hidrometeorološki Zavod…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, utorak…27.11.2018… 07: 57… DANAS U BIH, STIŽE SNIJEG I PRVI OZBILJNI MINUSI…

Prijepodne kiša u zapadnim i sjeverozapadnim djelovima. Poslijepodne slaba kiša u nižim područjima centralne, istočne i jugoistočne Bosne, a u višim područjima susnježica i snijeg. Tokom dana pad temperature zraka, a kiša će u zapadnim i sjeverozapadnim područjima postupno prelaziti u susnježicu i snijeg. U večernjim satima ili u noći sa utorka na srijedu i u nižim područjima Bosne se očekuje snijeg ili susnježica. Temperature zraka od -1 do 6, na jugu do 10 stupnjeva.

utorak 27.11.2018.
Opšta slike će biti loša u cijeloj zemlji. Hladno vrijeme, praćeno padavinama, kod hroničnih bolesnika može uzrokovati jačanje tegoba. Poželjno je umanjiti aktivnosti, primjereno se odjenuti i reducirati kretanje na otvorenom, naročito osobe sa ishemijskim problemima i astmatičari. 

Čitaj još:   ALBIN KURTI ČITA LEKCIJU BEOGRADU: "Vučić da se suoči sa zločinačkom prošlošću Srbije izazvala je ČETIRI RATA..." (foto)

U srijedu pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom u Bosni, a u Hercegovni mjestimično slaba kiša. Poslijepodne postupan prestanak padavina. Temperature zraka od -3 do 3, na jugu do 8 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima može pasti i malo snijega ili susnježica. Tokom dana, prestanak padavina. U Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a najviša dnevna od -2 do 10 stupnjeva.

U petak u Bosni malo do umjereno oblačno, a u Hercegovini pretežno vedro. Nešto više oblačnosti očekuje se u sjeverozapadnim djelovima. Jutarnja temperatura od -9 do -3, a dnevna od -2 do 10 stupnjeva C.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši