IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAČIĆ,GRMIO NA ČEDU: Prekidajte sjednicu, onda je FAJT, tek počeo… (VIDEO)

Tokom obraćanja Ivice DACIĆA, lider LDP Čedomir Jovanović dobacivao, što je preraslo u žestoku raspravu između njih dvojice i nakon zvaničnog obraćanja za govornicom…

BEOGRAD: Srbija, Vijesti, četvrtak…29.11.2018… 21: 59… DAČIĆ,GRMIO NA ČEDU: Prekidajte sjednicu, onda je FAJT, tek počeo… (VIDEO)

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić danas je zatražio da se prekine sjednica Skupštine Srbije na kojoj članovi Vlade odgovaraju na pitanja poslanika, jer mu je tokom obraćanja lider LDP Čedomir Jovanović dobacivao, što je preraslo u žestoku raspravu između njih dvojice i nakon zvaničnog obraćanja Dačića za govornicom…

“Ako neko zaista nije toliko moćan da izvrši pritisak na Prištinu, ne znam o kakvim svijetskim silama se radi. Već sam rekao da su te sile porodile političkog monstruma u Prištini”, rekao je Dacić odgovarajući na pitanje samostalnog poslanika Vladimira Đurića u vezi sa situacijom na KiM.

Na to je iz poslaničke klupe reagovao Čedo Jovanović, ali se u prenosu nije moglo čuti šta lider LDP govori.

Dačić mu je odgovorio “Gospodine Jovanoviću, nisu monstrumi oni koji su izašli iz šume, koji su na slobodi, jer su pobili sve svjedoke? Nisu monstrumi oni koji su lično silovali i ubijali Srbe na KiM? O čemu vi pričate, i nemojte da podižete glas na mene”, rekao je Dačić Jovanoviću. Ko ste vi da podižete glas, ne znam da li je vas neko obavjestio, pa vi ste u parlamentu samo zato što još nisu bili izbori, nastavio je Dačić.

Lider SPS je rekao da ne razumije Jovanovića i upitao da li je on predstavnik Prištine ili našeg naroda, te dodao da se za razliku od predsednika LDP- a koji se, kako kaže, sakrio iza drugih stranaka na izborima, jer nije smio samostalno da nastupi, on nije sakrio.

Čitaj još:   DAČIĆ, TRAGIČNO NEDUHOVIT: "Hrvati nisu ni za dron spremni, kamoli za..." (foto, video)

“Je l vas se neko ovde plaši? Ko vas uopšte ovlašćuje da govorite?”, pitao je Dačić i dodao da ne razumije agresivnost lidera LDP- a.

On je zamolio da se prekine sjednica, jer kako je objasnio, neće da sluša dobacivanja već je, kaže, došao da odgovara na pitanja poslanika.

Dačić je rekao Jovanoviću da je od njega očekivao da kaže “bravo” jer je deset zemalja povuklo priznanje Kosova, ali mu to, kaže, očigledno ne ide na račun, te mu poručio da ne prijeti i da ga se ne plaši.

Rasprava između lidera SPS i LDP nastavljena je i pošto je Dačić završio obraćanje. Naime, kada su se mikrofoni isključili, tek je nastala žestoka rasprava, tokom koje je Dačić grmio na Jovanovića!

“Šta je, bre, Čedo, s tobom, u čemu je tvoj problem? Nisi prodao fabriku, je l to? U čemu je problem? Odakle ti pravo da ti dobacuješ dok ja govorim?! Svašta ću da ti kažem! Šta hoćeš?! Šta hoćeš, dokle glumiš neku ucveljenu, izađi na izbore, brate, pa se kandiduj! Šta je bre tu pričaš gluposti! Šta ti misliš, da se tebe neko plaši? Pa koji si ti faktor da te se plaši neko?! Tvoje vreme je prošlo! Čime sam ja to zaslužio, sram te bre bilo! Molio si me da ti dam obezbeđenje kad sam bio ministar unutrašnjih poslova! Kako te nije sramota?!”, nastavio je da viče lider SPS…

izvor agencije

Čitaj još:   MITROPOLIT AMFILOHIJE JE TOTALNO ODLIJEPIO:"Nije s Bogom lako ratovati"
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši