IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DŽUMBUS U SKUPŠTINI: Unosilo se kamenje, slika sa ramom, a onda je Maja ustala…

Gojkovićeva odredila pauzu od dva minuta zbog polemike poslanika SDPS Rasima Ljajića Vladimira Marinkovića i Milorada Mijatovića sa poslanikom Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića Jahje Fehratovića.

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, Vijesti, petak…30.11.2018… 12: 59… DŽUMBUS U SKUPŠTINI: Unosilo se kamenje, slika sa ramom, a onda je Maja ustala…

Poslanik Miladin Ševarlić unio je jutros umjetničku sliku u salu Skupštine Srbije gdje se održava sednica…

Zbog toga je lično predsjednica parlamenta Maja Gojković reagovala i došla do poslanika, koji je potom napustio salu, a zatim je kritkovala obezbjeđenje zbog neadekvatne reakcije.

Pozvala je pripadnike obezbjeđenja da pogledaju snimke iz francuskog parlamenta kada su poslanici krenuli ka predsjedavajućem.

“Molim obezbeđenje da radi svoj posao, ne znam šta nismo unosili u parlament, i kamenje i slike… Lepa je slika, dajte da je izložimo u holu Skupštine, nemojte ovde. Ne znam kako ste ušli u salu sa tako velikom slikom? Znam da je ‘Plava grobnica’, ali nemojte da pravimo od parlamenta sada i galeriju. Molim vas”, rekla je Maja Gojković.

Gojkovićeva je rekla da nema smisla da predsjednik parlamenta pravi red u sali, a da pripadnici MUP, kada im ona kaže da oduzmu sliku, samo stoje pored poslanika i ne reaguju.

Čitaj još:   UPOZORENJA NA VJETAR: Danas oblačna sa snijegom, temperatura niža za osam stepeni C... (foto)

“To su sve propusti vaše službe. Ovdje se unosilo kamenje, prešli smo preko toga… i sad slika tako velikih gabarita da ne mogu da vidim poslanika.

Šta je sledeće? Onda kažem oduzmite sliku, a njih dvojica stoje pored poslanika. I treba predsjednik parlamenta da se blamira ovde?

Ja to još nisam videla”, rekla je Maja Gojković…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši