IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BALKAN: ZIMA SE OPET PREDOMISLILA, EVO NOVE PROMJENE…

Danas se očekuje vedro i hladno vrijeme, uz umjeren, ponegdje jak mraz ujutru, tokom dana postepeno naoblačenje, ali će se zadržati suho, s jutarnjim temperaturama od -10 do minus pet stepeni C…

SARAJEVO:Regija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, subota…01.13.2018… 07: 59…BALKAN: ZIMA SE OPET PREDOMISLILA, EVO NOVE PROMJENE…

U Hercegovini pretežno vedro. Tokom dana postupno naoblačenje sa zapada. Jutarnja temperatura zraka od -8 do -2, na planinama do -12, na jugu do 4, a najviša dnevna od -2 do 11 stupnjeva.

subota 01.12.2018.
Biometeorološke prilike su relativno nepovoljne. Hladno, povremeno tmurno vrijeme, kod osjetljivih osoba će dovesti do jačanja tegoba. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji, ne pretjerivati sa aktivnostima i prikladno se odjenuti. U drugom dijelu dana opšta slika djelimično će se poboljšati. 

DANAS Pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne slaba kiša ili susnježica je moguća na krajnjem zapadu i sjeverozapadu Bosne, a u Hercegoovini slaba kiša. Tokom dana, u cijeloj zemlji prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka od -5 do 5, a dnevna od 1 do 12 stupnjeva.

Čitaj još:   VURUŠIĆ UPOZORAVA: Porfirijeve riječi zaudaraju na RAT, sada znamo koja je srpska politika i za što se pripremaju…

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima kiša u Hercegovini, na zapadu, jugozapadu i sjeverozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka od -5 do 7, a najviša dnevna od 4 do 13 stupnjeva.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim i jugozapadnim područjima sa slabom kišom. Tokm dana, postupan presanak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka od -1 do 7, a najviša dnevna od 5 do 13 stupnjeva.

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši