IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVO, DRAMA U RINGU: ŠAMPIONU SE BORE ZA ŽIVOT…

Gvozdjuk je pri kraju 11 runde serijom jakih i dobrih udaraca oborio na pod, koji se nije mrdao nakon ovih fatalnih poteza… 

MONTREAL: Svijet, Sport, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, nedelja…02.12.2018… 17: 57…  JEZIVO, DRAMA U RINGU: ŠAMPIONU SE BORE ZA ŽIVOT…

Brutalna serija udaraca Kanađanina poslala u bolnicu! Najprije je dijelovalo sve uredu, a onda su stigle ŠOKANTNE vijesti!

Kanadski bokser Adonis Stivenson (41) u kritičnom je stanju nakon teškog nokauta koji je doživeo na meču sa Ukrajincem Aleksandrom Gvozdjukom u borbi za titulu prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji, u verziji WBC.

Gvozdjuk je pri kraju 11 runde serijom jakih i dobrih udaraca oborio na pod Kanađanina koji se nije mrdao nakon ovih fatalnih poteza.

Čitaj još:   DRAGAN Bursać- "ZAR BAŠ SVAKI DAN MORAŠ BITI NEČOVJEK, MILORADE...": Šok, nakon sramotnih Dodikovih tvrdnji... (foto)

Stivenson je u prvi mah izgubio svijest, na nosilima su ga izneli iz borilišta, a onda i odnijeli ga u bolnicu. Djelovlao je da je sve ok, a onda su uslijedile šokantne vijesti.

Pogledajte kako su izgledali kobni udarci.

– Adonis je na intezivnoj nezi u bolnici i trenutno se bori za život – kazao je njegov promoter Ivon Mišel.

Stivenson je 2013. godine osvojio pojas, a u duelu sa Gvozdjukom branio ga je deseti put.

iBalkan.net sport

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši