IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Neviđeni skandal: ZAMJENIK GRADONAČELNIKA, LJUBIO MALOLJETNICU U USTA…

Zamjenik gradonačelnika našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli sa djevojčicom od 15 godina osvanule na jednom Fejsbuk profilu…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti, četvrtak…06.12.2018… 15: 39…Neviđeni skandal: ZAMJENIK GRADONAČELNIKA, LJUBIO MALOLJETNICU U USTA…

Nezvanično, kada su fotografije iscurile u javnost, od Perića je zatraženo da odmah podnese ostavku. Kako se saznaje, Perić je podnio ostavku, a u obrazloženju odluke da se povuče sa mijesta zamjenika gradonačelnika naveo je da su u pitanju lični razlozi.

Kako pišu mediji u Srbiji, slike su ubrzo po postavljanju sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, vidio i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže. U cijeli slučaj se, ubrzo, umiješala i policija, ali nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično dijlo.

Perić je, navodno, kazao da je fotografija njegovog poljupca sa djevojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim djevojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način, pišu “Večernje novosti”…

“Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile djevojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i vidio da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao”, navodno je izjavio Perić.

Takođe, navodno je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno. Međutim, nakon što su fotografije dospjele u javnost, u cio slučaj se umiješala i policija.

Čitaj još:   Krivokapić PRIJETI, građani mu poručuju: NEMOJTE UDARATI NA CRNOGORCE, razmislite o posljedicama

Sagovornik lista kaže da je djevojčica starija od 14 godina, zbog čega nema krivičnog dijela obljube nad dijetetom.

“S druge strane, ako je nešto i bilo između njih, to nije bilo pod prisilom Prema tome, mi nismo imali nikakav zakonski osnov da reagujemo”, kaže izvor iz medija.

Inače, Branko Perić je već dugo u politici i uvijek je važio za korektnog čovjeka, fakultetski je obrazovan, uvijek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u borskoj javnosti.

“Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom. Međutim, maloljetnica kao da je bila pripremljena i unaprijed znala kako treba da odgovori”, kaže izvor iz istrage za medije…

izvor agencije

Čitaj još:   GREŠKA KOJU PRAVIMO DOK NOSIMO MASKU: Često je viđamo može pospiješiti PRENOŠENJE virusa... (foto + video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši