IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE PROMJENA VREMENA, SNIJEG ĆE PADATI ZA VIKEND, ALI…

U Sarajevu prije podne pretežno sunčano, a poslije podne se očekuje naoblačenje. U kotlinskim dijelovima grada u jutarnjim satima je moguća magla ili sumaglica. Jutarnja temperatura oko -5, a dnevna oko 4 °C…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, četvrtak…06.12.2018… 06: 39… STIŽE PROMJENA VREMENA, SNIJEG ĆE PADATI ZA VIKEND, ALI…

Tokom dana naoblačenje sa zapada. Poslijepodne slaba kiša u Krajini, zapadnoj, jugozapadnoj i djelimično centralnoj Bosni. Vjetar u Bosni slab istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnje temperature od -6 do do 6, a dnevne od 3 do 13 °C.

Sutra se u jutarnjim satima na sjeverozapadu Bosne očekuje pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku naše zemlje sunčano. Po kotlinama Bosne sa maglom i sumaglicom. Tokom dana postepeno naoblačenje sa zapada. Poslije podne slaba kiša se očekuje u Krajini, zapadnoj, jugozapadnoj i djelimično centralnoj Bosni. Vjetar u Bosni slab istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnje temperature od -6 do 0, na jugu od 1 do 6, a dnevne od 3 do 8, na jugu od 9 do 13 °C.

Čitaj još:   ISTANBUL: Turska će kupiti 120 aviona F- 35...

U petak u većem dijelu naše zemlje pretežno sunčano. Po kotlinama Bosne i uz riječne tokove s maglom i sumaglicom. Do kraja dana porast naoblake. Jutarnje temperature od -2 do 9, a dnevne od 7 do 15 °C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom. U Bosni u višim područjima očekuje se susnježica i snijeg. U večernjim satima prestanak padavina i razvedravanje. Jutarnje temperature od 1 do 10, a dnevne od 5 do 14 °C.

U nedjelju jutro pretežno sunčano. Tokom dana porast naoblake. U večernjim satima kiša, a na planinama snijeg. Jutarnje temperature od -3 do 7, a dnevne od 7 do 15 °C.

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

ETO LJETO SE VRATILO, ALI NE ZABORAVITE KIŠOBRANE…

Tokom dana, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima sa slabim Read more

VRIJEME U BIH: Žuti metoalarm, dva dana sunca, onda preokret…

Danas u Bosni i Hercegovini prijepodne sunčano vrijeme... U drugoj polovini Read more

Komentariši