IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠNO, Maloljetna Elma iz Tutina, ubijena u Njemačkoj…

Ubica je Brajan S. koji je uhapšen. Tokom potrage su korišćeni psi, ronioci i helikopteri, prenijeli su njemački mediji, a navodno je tijelo ubijene dva dana bilo u jednoj sobi u okviru izbjegličkog smještaja. Ubica je tijelo predao policiji…

BON, UNKEL:Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, četvrtak…06.12.2018… 06: 59… STRAŠNO,  Maloljetna Elma iz Tutina, ubijena u Njemačkoj…

Elma Čalaković, 17- godišnjakinja iz njemačkog grada Unkela porijeklom iz Špiljani kod Tutina, za kojom je tragala policija, pronađena je mrtva u izbjegličkom smještaju u kojem se nalaze tražitelji azila i beskućnici u Sankt Augustinu, u blizini Bona…

Roditelji djevojke prijavili su njen nestanak u petak. Lokalni mediji su prenijeli da je ona porodici rekla da će se sresti sa prijateljicom u Bonu. Međutim, prema policijskim saznanjima ona je, umjesto toga, otišla da vidi osumnjičenog u skloništu.

Uhapšeni 19- godišnjak je kenijskog porijekla, a pored pasoša Njemačke posjeduje i dokumenta svoje zemlje, saopštila je policija. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu ubio poslije rasprave.

“Optuženi priznaje da je izvršio nasilje nad njom. Zbog toga pretpostavljamo da se radi o ubistvu sa predumišljajem”, izjavio je javni tužilac iz Bona Robin Fasbender.

Čitaj još:   AMERIKANAC UHAPŠEN U RUSIJI: Traži Bajdenovu pomoć... (foto)

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je od 14- te godine imao sukoba sa zakonom i poznat je policiji koja ga je privodila zbog sumnje je širio pornografiju, seksualno zlostavljao dijete, ali i zbog krađa.

Kako se navodi na društvenim mrežama, uhapšeni navodno nije živio u izbjegličkom smještaju, već je navodno išao tamo na proslavu.

Kako nezvanično saznajemo, dženaza- namaz i ukop ubijene Elme obaviće se u četvrtak, 6. decembra.

(iBalkan.net/Bild)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši