IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TINEJDŽER, PLIVA U PARAMA: Ima zoo- vrt, kolekciju patika od milion dolara…

Rašed Saif Belasa (16), otvorio je vrata svog doma, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kako bi svima pokazao u kakvom luksuzu živi…

DUBAYI:Svijet, Ekonomija, Putovanja, Vijesti, petak …07.12.2018… 18: 39…TINEJDŽER, PLIVA U PARAMA: Ima zoo- vrt, kolekciju patika od milion dolara…

Imanje njegove porodice je toliko veliko da moraju da se prevoze vozilom za golf. Pojseduju i privatni zoo- vrt u kome se nalazi oko 500 životinja. Mnoge od njih su nazvane po svijetskim zvijezdama koje su im dolazile u goste, poput Maraje Keri, Rijane, Ronalda i drugih.

Belasa se pojavio u emisiji Čarlija Lakstona, “Najčudniji domovi svuheta”. Jedna epizoda bila je posvećena i Dubaiju gdje Belasa živi.

Ovaj tinejdžer se na Instagramu često hvali svojim bogatstvom, od skupocenih automobila do zlatnih patika.

Često pozira sa lavovima, tigrovima i drugim egzotičnim životinjama. U emisiji je rekao kako bi volio da postane građevinski mogul, baš kao njegov otac.

“Mi brinemo o našim životinjama. U Keniji sam video izgladnjele lavove jer ih hrane jednom mjesečno, ali mi ih ovdje hranimo svakog dana”, objašnjava dečak.

Čitaj još:   SUZE I OČAJ "Zaspao je dobri div... zauvijek": U SNU UMRO jedan od najperspektivnijih sportista regije... (foto i video)

Za rođendan je dobio “ferari” vrijedan više od 200.000 dolara iako mu još nije dozvoljeno da vozi.

Belasa kaže da mnoge zvijezde žele da dođu u njegovu kuću kako bi posjetili zoo- vrt, ali da on ponekad mora i da ih odbije.

Takođe, Belasa uživa u skupocenim patikama, a procjenjuje se da njegova kolekcija vrijedi milion dolara. Cjela jedna soba puna je raznih patika mnogih poznatih brendova. Posjeduje i par koji je nosio fudbaler Pol Pogba, a proizvedeno je samo 14 takvih u svijetu…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši