IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRADONAČELNIK, SPAŠEN U ZADNJI ČAS: OTEŽANO DISAO I PUNO KAŠLJAO…

Otkriveno koliko će morati ostati u bolnici, zna se i tko preuzima njegove ovlasti!!!

ZAGREB : Hrvatska, Putovanja, Vijesti, nedelja …09.12.2018… 10: 59… GRADONAČELNIK, SPAŠEN U ZADNJI ČAS: OTEŽANO DISAO I PUNO KAŠLJAO…

Pošto je zbog plućne embolije završio u bolnici, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić moraće da “uspori”, ali i duže se liječi nego što je očekivao, prenose danas hrvatski mediji.

Ljekarima je navodno rekao da ga “srede” do ponedeljka, ali boravak u bolnici ipak će morati da produži.

Pred zagrebačkim gradonačelnikom trebalo je ovo da bude uzbudljiva sedmica u kojoj je trebalo da otkrije spomenik Franji Tuđmanu, ali još važnije da brani budžet u Gradskoj skupštini.

Kako ga je, međutim, bolest spriječila u obavljanju dužnosti i nakon što su mu ljekari naložili minimalno jednonedeljni oporavak, njega će menjati zamjenica Jelena Pavičić- Vukićević, koju je on ovlastio da bude privremena gradonačelnica dok je on duže vreme sprečen.

Bandiću je, među ostalima, u subotu u posjet došao jedan od njegovih najvjernijih suradnika Ivica Lovrić,pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, koji je bio u društvu još dvojice muškaraca. Od pacijenata na odjelu na kojem se Bandić liječi čuli smo kako su na bolničkom hodniku vidjeli i premijera Andreja Plenkovića koji je također došao posjetiti zagrebačkoga gradonačelnika.

Čitaj još:   Advokat i bivši ministar pravde Šoć: Premijer za smjenu Leposavića nema podršku onih koji podržavaju Vladu... (foto)

Medicinska sestra u bolnici nas je pristojno zamolila da se ne približavamo Bandićevoj sobi na kraju hodnika kojim pacijenti i njihovi posjetitelji, primijetili smo, normalno šeću. Dok se u medicinskim kuloarima nagađa koliko je njegovo stanje ozbiljno, na odjelu na kojem se liječi atmosfera ne odudara od uobičajene vikendom i ni po čemu se ne da zaključiti da im je jedan od pacijenata prvi čovjek grada.

 

http://iBalkan.net

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Nevrijeme opet zahvatilo region- OLUJA ČUPALA STABLA U SARAJEVU: Na Otoci vjetar oborio i stub rasvjete, drvo palo na cestu u Alipašinoj ulici... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši