IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Danas slab snijeg, temperatura do četiri stepena C…

Umjereno i potpuno oblačno, ujutru i prije podne sa slabim snijegom, a od sredine dana prestanak padavina i djelimično razvedravanje…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Vijesti…12.12.2018… 05: 09… SARAJEVO: Danas slab snijeg, temperatura do četiri stepena C…

Jutarnje temperature zraka u Bosni prognoziraju se između -5°C i 1°C, a u Hercegovini od 1 do 6°C. Maksimalne dnevne temperature u Bosni očekuju se između 1°C i 6°C, a u Hercegovini od 5°C do 10°C.

srijeda 12.12.2018.
Nastavlja se razdoblje lošijih biometeoroloških prilika. Niske temperature, uz povremene padavine, kod osjetljivih osoba će uzrokovati izraženije tegobe. U Hercegovini i na zapadu biće nešto ugodnije u odnosu na ostala područja, mada će sjeverno strujanje i ovdje pojačavati osjet hladnoće. Neophodno je posvetiti pažnju primjerenom odijevanju i djelimično reducirati boravak na otvorenom. 

Čitaj još:   SARAJEVO: "Manijaci" protiv "Zrinjskog" uz ovacije skandirali- "BIĆE ŽELJKO OPET PREDSJEDNIK" (foto, video)

DANAS je vjetar slab i umeren, zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura oko nule, tokom dana najviše do četiri stepena C.

U četvrtak, umjereno do potpuno oblačno i malo hladnije biće u većini krajeva. Uglavnom suho, poslije podne na jugu i zapadu, a u petak u celoj zemlji ponegde sa slabim snijegom.

U subotu malo toplije mijestimično sa kisom u nižim, a snijegom u višim predjelima. Zatim do kraja perioda prolazna naoblačenja i u pojedinim danima mijesimično kiša, na planinama snijeg…

 

http://iBalkan.net

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

Čitaj još:   LAVINE ODUŠEVLJENJA: Iz ruševina su izvučeni majka i otac, dvije djevojčice i dječak, ovo je trenutak kad su iz ruševina spašena cijela porodica... (foto, video)
SARAJEVO Borci probili zaštitnu ogradu…

Vlada FBiH danas se izjasnila na upućene amandmane zastupnika u Read more

SARAJEVO BOJKOT: HDZ i Klub Hrvata poteže pitanje VITALNOG NACIONALNOG INTERESA…

Izjašnjavanje o navedenom zakonu bi trebalo biti po hitnoj proceduri, Read more

Komentariši