IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNO PROROČANSTVO NOSTRADAMUSA ZA 2019: Počinje razorni RAT, a sve svijetske vođe će ujediniti samo jedna stvar…

Francuski prorok Nostradamus autor je jedne od najpoznatijih knjiga koja proročanstava ikad imaju. U svojim “Proročanstvima” uspeo je da predvidi neke ključne trenutke u historiji čovječanstva, kao što je 11. septembar i dolazak Hitlera na vlast u Njemačkoj…

PARIZ: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… utorak 18.12. 2018, 10: 59 CRNO PROROČANSTVO NOSTRADAMUSA ZA 2019: Počinje razorni RAT, a sve svijetske vođe će ujediniti samo jedna stvar… 

Prema njegovoj knjizi, 2019. godina neće biti bolja od ove, kako se mnogi teše pri kraju 2018. Naime, Nostradamus je predvidio kako će upravo iduće godine započeti treći svijetski rat koji će trajati skoro trideset godina.

Osim strašnog rata, Evropu će pogoditi strašne, razorne poplave, dok će Sjeverna Amerika biti na udaru potresa.

Na Bliskom Istoku će porasti terorizam i religijski ekstremizam, tvrdi Nostradamus.

Čitaj još:   BALŠA Božović: DRITAN Abazović igra kako Vučić svira, SRBIJA I DALJE NE PRIHVATA NEZAVISNOST CRNE GORE...

Ali, ne očekuju nas ipak samo loše stvari. Prema njegovim predviđan-jima, 2019. je godina u kojoj će se svijetske vođe ujediniti u borbi protiv klimatskih promjena, a naučnici će izmisliti lijek koji će nam omogu-ćiti da živimo čak 200 godina.

Ipak treba uzeti Nostradamusova predviđanja sa rezervom jer je u nekom predviđanju rekao da će smak svjeta biti 1999. godine, a i pomalo je nejasno kako će se svjetske vođe “ujediniti u borbi protiv klimatskih promijena” us-red trećeg svijetskog rata?

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši