EDI RAMA, GAĐAN JAJIMA u skupštini za govornicom…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sednica Skupštine Albanije na kratko je danas prekinuta nakon što poslanik opozocione Demokratske stranke Endri Haša gađao jajima premijera Edija Ramu, koji je u odijelu sa kravatom i bijelom košulom bio za govornicom.

TIRANA:Regija , Zanimljivosti, Vijesti… črtvrtak, 20.12. 2018. 12: 39… EDI RAMA, GAĐAN JAJIMA u skupštini za govornicom…

U očekivanju da predsjednik parlamenta Gramoza Ruči interveniše, Rama je morao da napusti sijednicu, preneo je portal Albeu.com.

Fotografiju na kojoj se vidi kako Haša pogađa jajima Ramu objavio je bivši premijer Salji Beriša s porukom “Za prisutne – tost i jaja”

Portal Ljajmi fundit je prenio da je Haša Ramu gađao jajima dok je premijer bio za govornicom, a nakon toga je, kažu, uslijedio sukob poslaika sa čuvar-ima reda u parlamentu.

Čitaj još:   BLIZU 1.500 policajaca, hapsili narko- bande...

Istovremeno sa početkom plenarnog zasjedanja albanskog parlamenta ispred zgrade okupio se veliki broj učenika i studenata, koji u više gradova Albanje protestuju već 16 dana. Oni traže od Ramine vlade da ispuni njihove zahtjeve koji se uglavnom odnose na bolje uslove studiranja…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši