IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽARKA LAUŠEVIĆA U ZATVORU POKUŠALI DA ZARAZE: Pod jastukom je našao KRVAV PAPIRIĆ pisalo HIV+!

Legenda, Žarko Laušević u svojoj novoj knjizi “Sve prođe, pa i doživotna” otkrio je da je tokom boravka u zatvoru mislio da ima HIV…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Vijesti… črtvrtak, 20.12. 2018. 10: 59… ŽARKA LAUŠEVIĆA U ZATVORU POKUŠALI DA ZARAZE: Pod jastukom je našao KRVAV PAPIRIĆ pisalo HIV+!

Proslavljeni umjetnik, koji je u Zabeli proveo 30 mjeseci, bio je ubeđen da su ga drugi zatvorenici tokom noći namjerno zarazili ovim virusom.

“Pod jastukom u svom krevetu pronašao sam užasnu poruku. Krvav papirić na kom je rimskim brojevima ispisano XIV +. U tom trenutku su dvojica narkomana u sobi bili ne samo HIV pozitivni već su na naše oči i umirali od side! DAKLE, zavisili smo svake noći od dobrih ili loših snova ili volje ove dvojice poznatih očajnika i koliko još nepoznatih. Dovoljno je bilo u prolazu ili u snu biti okrznut običnom šivaćom iglom inficiranom njihovom krvlju”, napisao je Lauš u knjizi, a potom dodao da je njegova paranoja počela kada se jednog jutra u zatvorskoj sobi probudio sa ogrebotinom na grudima i novom porukom: “Glumac, popio si sidu.”

Iskoristio je priliku kada su ga odveli u kardiovaskularnu bolnicu “Dedinje” zbog holtera, da se testira na HIV. Tamo se povjerio jednoj prijateljici dr- anesteziologu kako sumnja da je zaražen, zatražio je da ga testira i kaže mu istinu, kakva godi bila. Obećao je da se neće ubiti i ako je i zaražen.

Čitaj još:   PAZITE Pušenje kraj djece je uvijek loša navika...

Rezultat je čekao nedelju dana…

“Kretenu, sve je negativno, usrala sam se bila”, šapuće mi Ljilja, a ja bih to vrisnuo da čitav svijet čuje! Idemo u našu prelijepu Zabelu- opisao je Žarko trenutak kada je saznao da nije zaražen.

Laušević je otkrio šta bi uradio da se ispostavilo da je HIV pozitivan.

“Na povratku u zatvor savladao bih komandira i iste večeri bih otišao do jednog manastira u Vojvodini. Poslije toga bih u Rusiju, da se zamonašim. Koji bih drugi izbor imao? Da se odmah ubijem ili da još par godina umirem u zatvoru”, napisao je glumac u svom trećem romanu…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši