IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPECIJALCI U BANJA LUCI: Građani se okupljaju zbog privođenja roditelja Davida Dragičevića (FOTO, VIDEO)

Kako saznaju mediji, priveden je i Adam Šukalo, član PDP i bivši poslanik u Narodnoj skupštini RS, zato što je dobacivao policiji ispred PU Banjaluka…

BANJA LUKA: BiH,Crna Hronika, Vijesti… utorak, 25.12. 2018. 12: 59… SPECIJALCI U BANJA LUCI: Građani se okupljaju zbog privođenja roditelja Davida Dragičevića (FOTO, VIDEO)

Na Trgu Krajine je sve veći broj specijalaca i pripadnika Јedinice za podršku Policijske uprave Banjaluka pošto su se građani počeli da se okupljaju zbog privođenja Davora Dragičevića.

Samo nekoliko trenutaka kasnije privedena je i Davidova majka Suzana Radanović. Priveden je i Njegoš Tomić, nekadašanji štrajkač iz parka “Mladen Stojanović”, kao i Željko Dabić, Ozren Perduv i Sofija Grmuša.

U centru Banjaluke je parkiran Davorov automobil, a dio Trga Krajine ograđen je žutim trakama.

Čitaj još:   UŽASNA Tragedija: Autobus sa Kosova izletio s autoceste, 10 poginulih, 45 osoba u bolnici... (foto i video)

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka jutros su priveli Davora Dragičevića, nakon što je dbio da primi poziv za saslušanje zbog ugrožavanje bezbjedn-osti ministra policije Srpske Dragana Lukača i visokih funkcionera MUP- a.

Davora Dragičevića, iako je, kako nezvanično saznaju mediji, pokušao da biježi autom od policije kroz centar grada, policija je u pratnji tri policijska automobila dovezla u Policijsku upravu Banjaluka…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši