IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUZANA, DAVIDOVA MAJKA, PONOVO NA TRGU KRAJINE: “Ako ovo pustite, gaziće vas”!

Na Trgu Krajine, protesti građana zbog hapšenja Davora Dragičevića, oca Davida Dragičevića. Privedeno je još nekoliko lica, a na Trgu su prisutni pripadnici Jedinice za podršku…

BANJA LUKA: BiH,Crna Hronika, Vijesti… utorak, 25.12. 2018. 18: 59… SUZANA, DAVIDOVA MAJKA, PONOVO NA TRGU KRAJINE: “Ako ovo pustite, gaziće vas”!

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, vratila se među građane koji su se okupili na Trgu Petra Kočića.

Kazala je da je Lukačeva odluka da nju i Davora uhapse.

 “On im je naredio da dođu tući narod. Ali meni nisu jasni Banjalučani koji gledaju kako tuku ženu i djecu.  Ljudi moji, sutra vi isto kao danas ja, ćete docekati. Uzeli su sve u svoje ruke. Ovo je policijska republika. Sutra nežete smjeti glave doci. Danas smijete, jer ste tu. Ako ovo pustite, gaziće vas.  Ovo će vam biti svakodnevica. Ovo je republika jednog covjeka. Pozivam Banjalučane da izađu večeras na ulicu.  Ovome se mora stati u kraj”!

Čitaj još:   POTVRDIO BH KONZUL IZ ISTANBULA: "Državljanin BiH pod ruševinama, pasoš dobio u MUP- u KS"... (foto, video)

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, puštena je na slobodu nakon što je jutros privedena u policijsku stanicu Banja Luka. Nakon izlaska iz pritvora,nNa Facebook stranici “Pravda za Davida” ona je napisala da joj policija ne dozvoljava da uđe u kuću.

Novinari su nezvanično saznali da je bio u toku pretres kuće Davora Dragičevića, zbog sumnje da u kući drži oružje.

izvor agencije

Komentariši