IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. decembar 2018. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Ovan u sukobu sa okolinom, Biku problemi na posli,Blizanci povučeni,Rak zahtjevan,Lav radi naporno,Djevici fali uživanja,Vagi stiže novac,Škorpija u konfliktu,Strijelac nerealan, Jarac žudi za uspjehom, Vodolija nervozna, a Ribe dobrog raspoloženja.  Ovo je dnevni horoskop za 29.decembar 2018. godine. …

OVAN


Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla. Uspećete da ostvarite jako dobre rezultate u narednom periodu. Moguće je da niste zadovoljni situaci-jom u kojoj ste se našli sa voljenom osobom. Pad imuniteta.

BIK


Iskoristite svoju šansu da dokažete sposobnosti i ambicije na poslovnom planu. Uskoro ćete imati neke nove promjene. Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji će vam pokazati interesovanje. Bolovi u nogama.


BLIZANCI


Zauzmite se za svoje ciljeve kako biste mogli da ostvarite napredovanje na ovom polji. Ako želite promjene potrebno je da mijenjate i stav koji pokaz-ujete u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Srčani sistem vam je osje-tljiv.


RAK


Moguće je da se pitate koji bi vaš sledeći potez na poslovnom polju trebao da bude. Uspjećete da osvojite osobu koju želite za sebe već duže vrijeme. Pred vama je jako povoljna faza za početak nove veze. Problemi vezani za kašalj.


LAV


Ukoliko su pred vama nove odluke na polju posla biće jako važno da dobro razmotrite sve činjenice. Očekuje vas mogućnost za novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Problemi sa pritiskom.

Čitaj još:   POSJETA Mladom bračnom paru Merimi i Amaru TRNKA: PODRŠKA ZA SVE PORODICE SA TROJE DJECE... (foto, video)

DJEVICA


Možete da očekujete potpunu stabilnost kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas jako povoljna prilika za novo poznanstvo. Povedite računa o ishrani.


VAGA


Moguće je potpisivanje ugovora koji bi za posao mogao da vam bude od velikog značaja. Želite da napravite promjene na polju ljubavi. Sa voljenom osobom postoje neke stvari koje biste trebali da razgraničite. Izbjegavajte cigarete.


ŠKORPIJA


Finansijska situacija može da bude dosta bolja ako se budete potrudili i dali sve od sebe na poslovnom polju. Želite da pokažete osobi do koje vam je stalo kakve su emocije ka njoj. Povoljan je period za početak dijete.


STRİJELAC


Pokušajte da se držite rutinskih poslova kako ne biste mogli da uđete u pretjerano velike rizike danas. Imate utisak da se partner drugačije ponaša prema vama i da je na neki način neiskren. Skloni ste depresiji.

JARAC


Slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Važno je da budete posvećeni svom poslu na pravi način. Nije povoljan dan za početak nove veze. Moguće je da ćete neku osobu pogrešno procjeniti. Problemi sa nervnim sistemom.


VODOLIJA


Moguće je da se trudite da ostvarite poslovno napredovanje, ali vam to jednostavno ne polazi za rukom. Pojavljuje se sve veća distanca između vas i voljene osobe i spremni ste da razmislite o mogućem prekidu. Prijala bi vam masaža.

Čitaj još:   Predsjednik OO SDP Nikšić: Predložemo da samostalno izađemo na izbore u Nikšiću... (foto)


RIBE


Nije povoljan dan za pokretanje novih poslova. Moguće je da ćete imati neke nove komplikacije na ovom polju. Moguće je da vam se otvara prilika za ljubavnu vezu iako sa starim partnerom. Izbjegavajte konzumiranje alkohola.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more

Dnevni horoskop za subotu 28.07.2018…

Vaš vladar Merkur pokazuje svoju ratničku narav te vam omogućava Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši