IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEKTIĆ:Nakon što je prijetio strijeljanjem, pozvao Vasića, “Džukelo, napuni pištolj…”

Dragan Mektić nije ostao dužan, prihvatio bačenu rukavicu poručivši na twiteru nekadašnjem Dodikovom najbližem suradniku…

Banja Luka: BiH, Crna Hronika, Vijesti…petak, 28.12. 2018. 17: 49… MEKTIĆ: Nakon što je prijetio strijeljanjem, pozvao Vasića, “Džukelo, napuni pištolj…”

Divljanje na društvenim mrežama Rajka Vasića, nekadašnjeg generalnog se-kretara Saveza nezavisnih socijaldemokrata i bivšeg ministra za informis-anje u Vladi RS, eskaliralo je posljednjih dana tokom i dešavanja u Banja Luci obilježenih nasiljem policije nad građanima i opozicionim političarima .

Pomahnitali Vasić se posebno okomio na Dragana Mektića, državnog mini-stra sigurnosti, i njegovu izjavu da ne isključuje da su pripadnici MUP- a Sr-bije bili u Banja Luci”.

“Za strijeljanja si”, poručio je Mektiću na svom twiter profilu Rajko Vasić .

Dragan Mektić nije ostao dužan nego je prihvatio bačenu rukavicu poruči-vši također na twiteru nekadašnjem Dodikovom najbližem suradniku:

Čitaj još:   NADGLEDAO EUFOR: ČETNICI, pored ZABRANA, našli način da odaju počast Draži... (video)

Hajde džukelo, napuni cijev pa strijeljaj, sutra sam cijeli dan samo radi tebe u Banja Luci. Kreni, ako imaš m*da, pa da ti tu cijev nabijem u usta. Jedini uslov je da budeš trijezan, mišu!”

Građanski aktivisti iz Banja Luke su prozvali ministra policije Dragana Lukača da reagira na prijetnje, uvrede, prozivke koje neistomišljenicima da-nima  upućuje svojim neistomišljenicima, međutim ministar Lukaš se još ni-je očitovao na takve zahtjeve…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši