IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Pala mafijašica, spremila bombu sa 1,5 kg eksploziva…

Policija uhapsila Anju Pajović, pronađena improvizovana eksplozivna naprava teška 1,5 kg sa detonirajućom kapislom…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti…petak, 28.12. 2018… 21: 49 PODGORICA: Pala mafijašica, spremila bombu sa 1,5 kg eksploziva…

Policija je izvršila pretres jednog stana u Podgorici, kao i tri porodične kuće i dva vozila iz Danilovgrada koja koriste Anja Pajović, Vuk Pajović i Božidar Zekić.

Iz uprave policije su potvrdili da su pronašli i oduzeli sredstva koja su bila namenjena za izvršenje teških krivičnih dijela.

Na više kontrolisanih lokacija pronađeni su tragovi narkotika, manja količ-ina heroina, vaga za precizno mijerenje, kao i improvizovana eksplozivna naprava koja se nalazila u PVC kesi sastavljena od praškaste materije nalik na privredni eksploziv, težine od oko 1,5 kg, a koja je bila u zelenoj plastič-noj flaši sa detonirajućom kapislom za koju je pričvršćen sporogoreći fitilj dužine oko 80 cm.

Čitaj još:   TUGA NA KOSOVU: Lavina na Brezovici zatrpala političara, Arijana Dacija...

Navedena improvizovana eksplozivna naprava demontirana je od strane službenika Grupe za ATP Uprave policije na licu mijesta i izuzeta je radi vršenja veštačenja u forenzičkom centru.

Takođe, u sklopu navedenih pretresa vozila, objekata i osoba, izuzeto je više mobilnih telefon, tablet uređaja, mobilni telefon inostranom SIM karticom namenjen za vršenje enkriptovanih komunikacija, a koji će u cilju rasvetlj-avanja gore navedenog krivičnog dijela biti upućeni na odgovarajuća vješ-tačenja. O događaju je upoznat državni tužilac u ODT u Podgorici…

ibalkan.net/Vijesti.me

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more

Komentariši