IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SNIJEG ĆE NAS ZATRPATI ZA NOVU GODINU: Prognoza iznenada, promenjena, evo gdje prvo će padati…

Meteorolozi su za novogodišnju noć prognozirali veče bez padavina, ali sada je došlo do preokreta! Naime, prema najavi FHMZ, biće snijega i to na prijetek…

SARAJEVO:BiH.Putovanja,Vijesti,Zanimljivosti… subota, 29.12. 2018. 16: 09… SNIJEG ĆE NAS ZATRPATI ZA NOVU GODINU: Prognoza iznenada, promenjena, evo gdje prvo će padati…

“Od nedelje uveče, pa sve do utorka, prvog dana u novoj godini, na podr-učju BiH očekuje se snijeg uz stvaranje/povećanje snježnog pokrivača od 10 do 20 centrimetara, naročito u brdsko- planinskom dijelu Bosne.Usled poja-čanja sjeverozapadnog vjetra, u višim predjelima moguća je pojava nanosa snijega”, navodi se na sajtu FHMZBiH.

subota 29.12.2018.
Biometeorološka prognoza je relativno povoljna. U Hercegovini i na jugoza-padu će sunčani intervali činiti dan ugodnijim, u Bosni će hladno vrijeme uz preovladavajuće sjeverno strujanje praviti smetnje osjetljivim osobama. Neophodno je posvetiti pažnju prikladnom odijevanju i zaštiti od niskih temperatura, te po mogućnosti reducirati boravak na otvorenom, naročito hronični bolesnici. 

Čitaj još:   GRMI, PUŠE I PADA: Oblačno uz mogućnost kiše i grmljavine, evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

nedjelja, 30.12.2018.
Slično kao i proteklog dana, uz više sunca i ljepšu opštu sliku u Hercegovini, mada će i ovdje sjeverno strujanje povremeno praviti probleme osjetljivim osobama. Neophodno je posvetiti pažnju odijevanju i izbjegavati suvišne napore. Osjet hladnoće dodatno će se pojačati tokom jutra i večeri, usljed porasta sadržaja vlage u zraku.   

Prestanak padavina na sejveru i istoku Srbije očekuje se u toku novogodiš-nje noći, a u ostalim krajevima u utorak ujutro i prije podne.

Od srijede do kraja sedmice osjetno hladnije, povremeno sa snijegom i poja-čanim sjeverozapadnim vijetrom.

U većini krajeva stvaranje sniježnog pokrivača uz pojavu ledenih dana s maksimalnom -temperaturom ispod nula stepeni C.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

OPET KIŠA ALI SAMO U…-Vremenska prognoza do petka

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo malo do umjereno Read more

STIŽE VELIKO NEVRIJEME: ŽUTO UPOZORENJE za cijelu BiH

Očekivana količina padavina je od pet do 15, lokalno i Read more

Komentariši