IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA PRIJETI SRBIJI: Nećemo još dugo čekati odgovor Beograda, ako nam ne izađu u susret, biće svašta…

POMENUTU KONSTATACIJU Kako je rekao ministar, Crna Gora će preduzeti određene korake ukoliko Srbija ne ponudi odgovor…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Vijesti,…nedelja, 30.12. 2018. 18: 49…CRNA GORA PRIJETI SRBIJI: Nećemo još dugo čekati odgovor Beograda, ako nam ne izađu u susret, biće svašta…

Crnogorski ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović izjavio je danas da Crna Gora strpljivo čeka odgovor zvaničnog Beograda u vezi sa slučajem Branke Milić i poručio da opstrukcija sudskog procesa ne može trajati u nedogled.

Kako je rekao, Crna Gora će preduzeti određene korake ukoliko Srbija ne ponudi odgovor, prenosi RTCG.

Darmanović je dodao da i dalje vijeruje da Vlada Srbije neće odlučiti da op-struira pravdu time što će “štititi begunca pod svojim krovom” i ometati su-dski proces koji se odvija u Crnoj Gori i istakao da je Crna Gora prema tom pitanju postupala vrlo odgovorno u skladu sa svim međunarodnim pravi-lima i dobrim odnosima dvije prijateljske zemlje.

Čitaj još:   Nikolić: Nema primjera u svijetu da VLAST za AMBASADORE i MINISTRE PREDLAŽE LJUDE ljude koji sjede prilikom intoniranja HIMNE (video)

To će vijerovatno biti slučaj još neko vrijeme. Mi se još uvijek nadamo da će Srbija u tom slučaju pomoći sebi, pa time i nama- kazao je Darmanović i do-dao da ukoliko Srbija ne ponudi odgovor, to imati posledice…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši