IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA: Sukob Dodika i novinarke,kome se crta meta na čelu…

“Zašto vi prvi metu na čelo crtate nama, zašto vi to radite meni…”, novinarka BN televizije je, uz veliko negodovanje, napustila press konferenciju u Banjaluci…

Banja Luka: BiH, Crna Hronika, Vijesti… ponedeljak, 31.12. 2018. 06: 59…BANJA LUKA: Sukob Dodika i novinarke,kome se crta meta na čelu…

Novinarka BNTV postavila je pitanje “odakle mu pravo da stavlja metu na tu televiziju i sve njene zaposlene”, među kojima, kako je navela, ima i biv-ših boraca i članova njihovih porodica.

“Odakle vam pravo da kažete da neko hoće da ruši Republiku Srpsku, oda-kle vam pravo da pišete mete na čela zaposlenih u BN televiziji… Znate li vi koliko u toj televiziji radi ljudi, a svima njima vi crtate mete na čelo…”, upit-ala je novinarka Dodika. 

Ona je rekla i da je među zaposlenima veliki broj bivših boraca za RS i član-ova njihovih porodica, a predsjedavajući Predsjedništva je pozvao “te borce da napuste posao u tom atisrpskom mediju”, uz obećanje da će im on lično pomoći da nađu drugi posao. Kada je zatim umjesto odgovora postavio kon-trapitanje: “Zašto vi prvi metu na čelo crtate nama, zašto vi to radite meni”, novinarka BN televizije je, uz veliko negodovanje, napustila pres konfere-nciju. 

Čitaj još:   UDARNA VIJEST: Zabranjen ulazak svim srpskim zvaničnicima na KOSOVO...

Dok je odlazila, Dodik je komentarisao: “Eto, vi sve imate pravo da kažete, a kada dobijete odgovor onda negodujute”. 

Mediji u Federaciji BiH su primijetili da niko od prisutnih novinara nije reagovao…

http://ibalkan.net

BEOGRAD: STRAH OD „BOŠNJAČKOG SANDŽAKA“a RS gledaju kao na svoju…“!!!

Ne postoji jasna vizija za budućnost između Srbije i Republike Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši