IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADEM, SE VRAĆA U ITALIJU: Oglasio se i Mirsad Jahović…

Talijani bi da ga “vrate” u Torino, Bešiktaš bi da ga zadrži, ali mogu li da plate?

ISTANBUL: Turska, Sport, Fudbal, Vijesti…utorak, 01.01. 2019…11:49… ADEM, SE VRAĆA U ITALIJU: Oglasio se i Mirsad Jahović…

Sama situacija oko Adema Ljajića u Bešiktašu jedna je od centralnih tema turskih medija. Sve su „zakuhali“ Talijani, objavom kako zbog finansijske krize velikana sa Bosfora ne može da priušti sebi otkup ugrača iz Sandžaka i da planira da ga pošalju natrag u Torino u januarskom prelaznom roku, ali za razliku od Korijere delo sporta, na obalama Boasfora barataju drugačijim informacijama.

Nije baš da su turskw kolege pozudane, ali makar imaj „živu“ riječ. Ni manje, ni više, drugarski odnos koji ima regionalni portal sa iBalkan.net sa Mirsadom Jahovićem, koji je agent sugrađaninu iz Novogpazara, a i sam Adem već godinama sarađuje sa agencijom LIAN sport. Suštinski, to je i za nas manje važno. Najbitnije je da Mirsad Jahović kaže kako će ofanzivni vezista ostati na Vodafon areni.

Informacije iz Italije nisu tačne. Za Adema je najvažnije da su ga navij-ači prihvatili da je procijenjeno da može da doprinese uspjesima orlova Bešiktaša. Svakom fudbaleru potreban je period prilagođavanja na bilo koju pa i novu sredinu. Ljajić je to prevazišao i svakog dana je sve bolji. Nismo razgovarali sa čelnicima kluba, ali se nadam da Adem želi da njihov crno- bijeli dres Bešiktaša i u godinama koje slijede“, rekao nam je MIRSAD Jahović.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 23. mart 2019. godine

ADEM Ljajić je ljetos stigao na Bosfor u vidu pozajmice vrijedne 1.250.000 eura, uz opciju Bešiktaša da u junu otkupi ugovor od Torina po cijeni od 6.000.000 eura.

Prvo se činilo da to neće biti problem crno- bijelima orlovima, međutim, ekonmska kriza odrazila se i na fudbal. Zato je nedavno portugalski štoper Pepe napustio klub, jer Bešiktaš nije mogao da podnese platu u visini od 6.000.000 eura, spekuliše se da će se na isti korak odlučiti i holandski krilni vezista Rajan Babel, navodno se zato razmišlja o prijevremenom rastanku sa Ademom. Pogotovo što nekadašnji fudbaler Partizana, Fjorentine, Rome i Intera zarađuje oko 2.200.000 eura po sezoni…

Učinak na terenu Adema Ljajića nije sporan (dva gola i tri asistencije), ali finansije bi mogle da budu kamen spoticanja procjena je uredništva regionalnog portala iBalkan.net

Čitaj još:   Volodimir ZELENSKI: Nećemo rizikovati živote kako bismo ušli u NATO, Vašington blokirao ruske devizne rezerve... (foto, video)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši