IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICAJCI SA HEKLERIMA , BLOKIRALI BEOGRAD: Potraga za pucačem sa Ade Huje…

Policija sa heklerima, pancirima i dugim cijevima zaustavlja sve automobile širom Beograda, a pojedine naplatne rampe su blokirane…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti…utorak, 01.01. 2019… 19: 56… POLICAJCI SA HEKLERIMA , BLOKIRALI BEOGRAD: Potraga za pucačem sa Ade Huje….

Policijski auto preprečio je kontrolni punkt i svi prilazi su zatvoreni…

Kako smo saznaju mediji stanica Vukov spomenik je zatvorena, a policija ne dozvoljava da se uđe.

Takođe, u toku je rigorozna kontrola u Novom Beogradu, gdje je primijećen veliki broj policije koja sa heklerima i pancirima zaustavlja vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o policijskoj akciji potrage za učesnicima jutrošnje pucnjave na Adi Huji.

Podsetimo, jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkin-gu pored kafića na Adi Huji, i kako saznajemo i dalje je životno ugrožen i lj-ekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

Čitaj još:   PRIBOJ: OVO JE STEFAN KOJI JE PRIJETIO PRIBOJSKOM IMAMU HARUNU EF. EMINAGIĆU...

Na licu mjesta smo zatekli užasan prizor, sa krvlju i ostacima od pucnjave, a očevici su nam rekli da je u pitanju bio obračun dva mladića zbog djevojke.

– Ljubomorna scena je kulminirala na parkingu, kada je jedan dečko izvadio pištolj iz sive “tojote” i pucao drugom u glavu rekli su zaposleni u obližnjem kafiću “Dilema”.

Istragom je utvrđeno je da je u pucnjavi na Adi Huji uz mladića kome se u Urgentnom centru bore za život, povređena i djevojka koja je bila sa njim u kolima. Nju je, prema tim navodima, napadač oteo i nekoliko sati kasnije izbacio iz automobila u blizini Ade Ciganlije…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši