IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS:”Upitno, da li je Davor Dragičević živ”…

Policijska uprava Banjaluka izdala je u ponedjeljak priopćenje u kojem stoji kako je raspisana potjernica za Davorom Dragičevićem i još četiri osobe, ali od tada nije poznato više informacija o Dragičeviću…

Banja Luka: BiH, Crna Hronika, Vijesti, srijeda, 02.01. 2018. 00: 09 HAOS: “Upitno, da li je Davor Dragičević živ”…

Njegoš Tomić,za kojim nakon događaja prosvjedu grupe “Pravda za Davida” na Trgu Krajine u Banjaluci, 30. 12., traga banjalučka policija, oglasio se na Facebooku poručivši da ne zna gdje je Davor Dragičević koji se već nekoliko dana ”nikome ne javlja”…

On je poručio da se sigurno neće javiti u stanicu policije bez konsultacija sa svojim odvjetnikom i izjave medijima. Tomić navodi da se Davor Dragičević ne javlja nikome i da je veliko pitanje da li je uopće živ.

Čitaj još:   BANJA LUKA, BRUTALNO ODGOVORIO TUŽITELJU: "Ti JAVNO pozivaš na moju Likvidaciju..."

Razmišljamo da prijavimo nestanak Davora Dragičevića, rekao je u telefon-skom razgovoru za agenciju Patria jedan od članova njegove porodice, nak-on što se više od 24 sata gubiti svaki Davorov trag.

Policijska uprava Banjaluka izdala je u ponedjeljak priopćenje u kojem stoji kako je raspisana potraga za Davorom Dragičevićem i još četiri osobe, ali od tada nije poznato više informacija o Dragičeviću.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši