IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPET IDU TJERALICE: Nema saznanja o Davoru Dragičeviću, spremaju se…

Suzana Radanović tom prilikom najavila je tužbe protiv Grada Banjaluke i MUP-a RS…

Banja Luka: BiH, Crna Hronika, Vijesti, srijeda, 02.01. 2018. 12: 09… OPET IDU TJERALICE: Nema saznanja o Davoru Dragičeviću, spremaju se…

“Sutra ću da se konsultiram sa advokatima i da tužim Grad Banjaluku”, kazala je Radanović, te dodala:

“Takođe, namjeravam tužiti MUP, 25. decembra došli u kuću bez naloga i pretraživali tri i po sata. Moja maloljetna djeca koja su bila u kući su pretr-pjela šok”.

Suzana je sinoć kazala kako i dalje ne zna gdje se nalazi Davor Dragičević, no negirala je tvrdnje koje su se pojavile na društvenim mrežama da će porodica prijaviti njegov nestanak.

“Kome da prijavim nestanak? Prijavila sam i Davidov nestanak, pa ga nisam našla”, poručila je Suzana ispred hrama Hrista spasitelja.

U međuvremenu, Grad Banja Luka otkazao je sve koncerte, kojima je treba-lo da bude obilježen ulazak u novu, 2019. godinu.  Osim toga, gradonačelnik Igor Radojičić izjavio je danas da će Grad, vjerovatno, ući u sudske sporove protiv organizatora skupa “Pravda za Davida”, koji su 30. decembra spriječi-li da se održe novogodišnji koncerti u Banjaluci, jer je time pričinjena znat-na materijalna šteta.

Čitaj još:   ALEKSA Bečić: Dvije sjednice Skupštine, u septembru Vlada CRNE GORE... (foto)

Gradske vlasti su, dodao je, zaprimile brojne žalbe ugostitelja, vlasnika hot-ela i hostela, jer je došlo do otkazivanja posjeta Banjoj Luci.

“I tu je načinjena milionska šteta. U ovom momentu mi se čini da će se org-anizatori skupova od 30.decembra naći pod tužbama od nekoliko milio-na maraka”, poručio je, između ostalog, Radojičić.

Iz banjalučke policije ranije su saopštili da će, zbog učestalog narušavanja javnog reda i mira, vršenja krivičnih djela, sprečavanja normalnog odvij-anja saobraćaja te nepoštovanja Zakona o javnom okupljanju RS, sva bud-uća javna okupljanja grupe ‘”Pravda za Davida” biti spriječena i prekinuta u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju RS, a učesnici takvog javnog okupljanja  biti sankcionisani u skladu sa zakonom…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši