IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUPER HABERI SA BOSFORA: IZLIJEČEN DJEČAK EMIR BUZA…

SUPER PozitivnI HABERI i vijesti stižu iz Istanbula, gdje je evo uspješno izliječen dječak iz Visokog Emir Buza…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Vijesti, srijeda, 02.01. 2018. 20: 59,SUPER HABERI SA BOSFORA: IZLIJEČEN DJEČAK EMIR BUZA…

OVE ZA MNOGE OČEKIVANE HABERE PROSLIJEDILI SMO IZ GRADA NA BOSFORU Tu informaciju su potvrdili i njegovi roditelji na svom Facebook profilu.

– Želimo da čestitamo svima Novu 2019 godinu. Mnogo zdravlja,l jubavi,sreće i nadasve pameti. Nama će današnji datum ostati duboko urezan u našem životu..02.01.2019. Jutros smo dobili najradosniju vijest..Doktori su potvrdili da je naš Emir uspješno izliječen! Ne postoji ništa slično da Vam uporedimo, količinu naše srće,radosti,suza,veselja…Hvala Bogu što nam je dao snagu da ovo iskušenje prebrodimo.Hvala Bogu što nam je podario ovoliko prijatelja. Hvala Vama do neba armijo dobrih ljudi i istinskih prijatelja – napisano je na Facebook profilu Almira Buze, a u potpisu su stajali Emir, Ajdin, Neira i Almir Buza. 

Emir Buza, devetogodišnji dječak iz Visokog koji je bolovao od rijetkog oblika raka limfnih žlijezda je izliječen! Ovu radosnu vijest na svom Facebook profilu je objavio Emirov otac Almir. Maleni Emir zahvaljujući humanosti Bosanaca i Hercegovaca je otputovao u Tursku i izliječen je na klinici Acibadem…

Čitaj još:   Svečano otvorena obnovljena Aladža džamija u Foči-Remek djelo osmanske arhitekture se DIGLO IZ PEPELA

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši